Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC Inverter – Pret, Pareri

0
1418
Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC

Vrei sa cumperi un aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC? Afla care sunt partile bune si care sunt partile mai putin bune ale acestui aparat de aer conditionat.

Design

Design-ul acestui aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC este minimalist, facut dintr-o singura culoare, in cazul acesta este un alb curat si pe unitatea care va sta in interiorul locuintei dumneavoastra cat si componenta acestuia care va sta afara. Are un singur detaliu care iese in evidenta si anume logo-ul cu numele Vortex care sa va aduca aminte ce anume ati cumparat. Acest logo este prezent atat pe unitatea care va sta in interior, cat si pe componenta cu ventilator pe care o veti monta in afara locuintei si pe telecomanda foarte intuitiva care este facuta dintr-un plastic rezistent de aceeasi culoare ca si restul aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A12FC.

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC clasa energetica

Toata lumea vrea ca aparatele lor electrocasnice sa consume mai putin si sa aduca rezultate cat mai bune. Acest lucru tine de eficienta aparatului, lucru determinat de felul in care este proiectat si realizat acel aparat. Pentru cei care sunt cu un ochi pe consumul de curent electric voi mentiona ca acest aparat de aer conditionat apartine unei clase energetice A++, fapt ce este surprinzator daca ne uitam si la pretul cu care se vinde, unul destul de accesibil. Fiind foarte eficient, nu prea se pierde energie si prin urmare veti avea parte de rezultate surprinzatoare cu un consum de curent relativ micut.

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC (2) Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC telecomanda

Filtre aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC Inverter

Cat despre filtrele acestui aparat, este de mentionat un filtru pentru umiditate care are functia anti-mucegai, foarte util pentru prevenirea mucegaiului neplacut din interiorul locuintei.

Functiile aerului conditionat Vortex VAI-A12FC

Daca vreti sa va jucati cu modurile si functiile aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A12FC inseamna ca veti petrece destul de mult timp pana o sa le invatati pe toate. Si daca tot am mentionat telecomanda putin mai sus o sa continui cu ea. Are un afisaj digital pentru a va arata temperatura care la apasarea butonului FEELING va va indica temperatura din camera, insa daca functia FEELING este dezactivata va va arata temperatura pe care ati selectat-o dumneavoastra sa o mentina in camera. Functia STRONG este activata pentru a accelera procesul de incalzire sau de racire pe care il veti alege. Puteti alege de aici si un timer pentru aparat, viteza, sa il puneti in modul sleep si multe altele. Pe langa asta puteti selecta modul de dezumidificator pentru a va reduce umezeala din camera cu scopul de a inhiba aparitia mucegaiului si a egrasiei.

De ce recomandam?

Acest aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FC este foarte atragator cand luam in calcul raportul calitate pret. Motorul este unul rotativ si bine echilibrat incat este suficient de silentios incat nu o sa va deranjeze cu zgomotul. Pentru pretul acestui aparat, are suficient de multe functii cu care puteti customiza felul in care se comporta suficient de mult. Design-ul este modern, minimalist si placut. Ca urmare a acestui lucru va arata bine aproape in orice camera. Recomandam acest produs pentru atributele sale pozitive, posibilitatea de a alege cum se comporta si pentru eficienta cand vine vorba de consumul de energie electrica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here