Aparat de aer condiționat Vortex VAI-A09FC – Impresii și Păreri

0
883
Aparat de aer condiționat Vortex VAI-A09FC - Impresii și Păreri

Doriți să achiziționați un aparat de aer condiționat Vortex VAI-A09FC Inverter, 9000 BTU? Atunci sunteți pe cale să faceți alegerea potrivită. Acest aparat este foarte eficient din punct de vedere energetic iar prețul scăzut nu îi compromite performanța.

Astfel, chiar dacă alegeți să cheltuiți mai puțini bani pentru răcorirea locuinței vara aceasta, nu veți fi dezamăgit de achiziție nici pe viitor.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Vortex VAI-A09FC

Fiind un aparat de tip split, acesta este compus din două elemente de bază: o unitate care se montează în interior, și alta care se montează în exterior. Unitatea interioară are dimensiunile de 750 x 285 x 200 mm, o greutate de doar 8 kg și și poate emite un sunet maxim de 51 dB, destul de scăzut pentru a nu vă deranja. Unitatea exterioară măsoară 720 x 540 x 260 mm, cântărește doar 27 kg și poate produce un sunet de maxim 57 dB, care cu siguranță nu vă va deranja pe nimeni.

Ambele unități sunt albe și cântăresc mai puțin decât multe modele mai scumpe.

Afișajul se face pe un ecran LCD iar în pachet veți găsi inclusă și o telecomandă.

Clasa energetică

Acest aparat de aer condiționat Vortex VAI-A09FC Inverter, 9000 BTU vă scapă de grija facturilor umflate la electricitate. Aparatul face parte din clasa energetică A++ la răcire, a doua ca eficiență după A+++, în ceea ce privește economisirea energiei electrice consumate. Astfel, îl veți putea utiliza pe perioade mai mari de timp.

Puterea consumată la răcire este de 780 W, iar cea consumată în timpul utilizării funcției de încălzire este de 720 W.

Aparat de aer condiționat Vortex VAI-A09FC - Impresii și Păreri (3) Aparat de aer condiționat Vortex VAI-A09FC - Impresii și Păreri (2)

Funcții și performanțe

Având în vedere prețul scăzut al unui aparat de aer condiționat Vortex VAI-A09FC, acesta nu va dispune de multe funcții suplimentare, ci doar de unele de bază.

Funcția Feeling este folosită pentru a indica temperatura din cameră pe ecran.

Funcția Strong crește puterea temporară a ventilatorului aparatului, pentru ca încăperea să se răcească sau încălzească cât mai rapid, ajungând la temperatura dorită. Aceasta este foarte utilă atunci când veniți de la serviciu, de exemplu, și vreți ca aparatul să asigure o temperatură ideală în cel mai scurt timp.

Altă funcție deosebit de importantă poartă numele de Fungusproof, care se poatea activa din telecomandă. Aceasta are rolul de a evita formarea de mucegai și de a menține uscat interiorul evaporatorului, prin funcționarea ventilatorului pentru încă 3 minute, chiar și după ce aparatul a fost oprit.

Funcția Autorestart este una vitală, integrată în majoritatea aparatelor. Aceasta se ocupă de repornirea aparatului în cazul în care se întrerupe curentul electric, nemaifiind nevoie să îl reporniți manual.

Modul Timer vă permite să setați pornirea sau oprirea în mod automată a aparatului, oricând, într-un interval de 24 de ore.

Dispune și de funcția de dezumidificare, care elimină umiditatea excesivă din aer pentru un plus de confort și un aer mai sănătos.

De ce recomandăm acest aparat de aer condiționat Vortex VAI-A09FC, 9000 BTU?

Un aparat de aer condiționat Vortex VAI-A09FC este ideal pentru persoanele care își doresc o soluție ieftină la temperaturile prea scăzute sau prea ridicate de afară, ce pot apărea în orice anotimp, dar care nu sunt dispuse să aloce un buget mare pentru confortul termic. Chiar și așa, performanța și eficiența energetică a aparatului sunt unele de top.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here