Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A09ASF

0
796
Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A09ASF Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Alb

De cand a luat amploare efectul de sera, aparatele de aer conditionat au devenit o necesitate. Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A09ASF Inverter, 9000 BTU, este ideal pentru cei care isi doresc confort la pret mic. Raportul calitate/pret face din Vortex VAI-A09ASF Inverter, 9000 BTU unul dintre cele mai dorite aparate de aer conditionat.

Daca locuiti intr-o garsoniera sau intr-un apartament cu doua camera si nu doriti sa investiti acum in cel mai performant aparat de aer conditionat, pentru incalzirea si racirea aerului la un zgomot foarte mic, va recomandam Vortex VAI-A09ASF Inverter, 9000 BTU.

Caracteristici generale

Este econom, silentios si nu depaseste dimensiunile 802 x 265 x 192 pentru unitatea interioara. Aceasta cantareste 7 kilograme. Poate fi folosit pentru racirea dar si pentru incalzirea aerului din locuinta dumneavoastra.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A09ASF Inverter, 9000 BTU este un aparat mono split si are nevoie de o unitate exterioara pentru fiecare unitate interioara montata.

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A09ASF Inverter, 9000 BTU, Clasa A++Unitatea exterioara produce un zgomot de 52 dB si nu va va deranja vecinii.

Afisajul este de tip LCD si se va vedea pe bara din jumatatea de jos a aparatului de aer conditionat.

Clasa energetica

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A09ASF Inverter, 9000 BTU, se incadreaza in doua clase energetice si anume clasa energetica A++, consumand 820W pentru racire si clasa energetica A+ pentru incalzire, consumand 776W. Asadar, va puteti bucura de acest aparat de aer conditionat pe intreaga durata a anului calendaristic fara sa va faceti griji pentru factura curentului electric.

Tehnologia Inverter

Aparatele de aer conditionat dotate cu tehnologia Inverter sunt moderne si foarte silentioase. Unitatea interioara a aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A09ASF Inverter, 9000 BTU produce un zgomot de 33 dB.

Tipul de filtru

Filtrul acestui aparat de aer conditionat Vortex VAI-A09ASF Inverter, 9000 BTU este un filtru de ultima generatie care va asigura sanatatea aerului din locuinta dumneavoastra.

De ce recomandam Vortex VAI-A09ASF?

Aparatele de aer conditionat de la Vortex incep sa devina foarte cautate de catre cei care isi doresc un aparat de aer conditionat cu functiile clasice: racire si incalzire. Vortex VAI-A09ASF Inverter, 9000 BTU este un aparat de aer conditionat foarte usor de utilizat; fiind dotat cu telecomanda si ecran de tip LCD. Telecomanda este dotata cu butoane bine definite, mari si poate fi folosita si de persoanele in varsta sau cu problem de vedere. Acesta este un aparat cu un design modern, econom, datorita claselor de energie in care se incadreaza pentru functiile clasice si anume clasele energetice A+ si A++.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here