Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D

0
940
Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D

Un aparat de aer conditionat ieftin si bun este Vortex VAC-A12A1D, 12000 BTU potrivit pentru a raci o suprafata de aproximativ 25 mp (ideal, dar poate fi achizitionat de cei care doresc sa raceasca sau sa incalzeasca o suprafata intre 22-30 mp). Este ideal pentru toti cei care isi doresc un aparat de aer conditionat cu functii clasice, fara functii moderne pe care sa le foloseasca foarte rar sau deloc.

Doar aparatele de aer conditionat au aparut pentru a raci aerul in zilele toride de vara nu sa ne urmareasca prin bucatarie. Este adevarat insa ca pot fi folosit in toate cele patru anotimpuri daca dorim sa accesam si functia de incalzire.

Caracteristici generale

Vortex VAC-A12A1D, 12000 BTU este un aparat de aer conditionat mono split, necesitand o unitate externa pentru fiecare dintre unitatile interne montate. Unitatea interioara cantareste 9 kilograme si are dimensiunile 745 x 250 x 210 (mm), iar unitatea exterioara are o greutate de 29 kilograme si masoara 760 x 540 x 260 (mm).

Vortex VAC-A12A1D, 12000 BTU este dotat cu un compressor rotativ si este foarte silentios; unitatea interioara produce un zgomot de doar 37 dB. Asta inseamna ca il puteti lasa deschis sip e timpul somnului, nefiind deranjati.

Pornirea aparatului de aer conditionat si oprirea acestuia se fac cu ajutorul telecomenzii. Afisajul de tip LED va indica gradele care au fost setate de dumneavoastra.

Clasa energetica este foarte importanta in momentul in care doriti sa achizitionati orice aparat electrocasnic. Aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D, 12000 se incadreaza in clasa energetica A atat pentru racirea cat si pentru incalzirea aerului. Facturile la energia electrica vor fi mici deoarece consuma putin. Un avantaj este ca puteti sa il folositi in toate cele patru anotimpuri fara probleme.

Filtrul aparatului de aer conditionat este unul clasic, anti praf, ajutand la retinerea acestor particule.

Functii generale

In afara de incalzirea si racirea aerului din incapere sau din intreaga locuinta Vortex VAC-A12A1D, 12000 este dotat si cu functia de auto restart.

Auto restart este o functie utila. In cazul in care exista caderi de tensiune electrica, aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D, 12000 va reporni automat in momentul remedierii acestei probleme.

Avantajele aparatului de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D, 12000 BTU

  • Il gasiti la un pret mic
  • Nu va va incarca factura la energie electrica
  • KIT-ul de instalare este inclus
  • Este foarte silentios
  • Are garantie 2 ani!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here