Aparat de aer conditionat Vivax ACP-24CH70AESI S-Design, 24000BTU – pareri si review

0
652

In timpul verii si in special in perioada de caldura, aparatele de aer conditionat sunt considerate parte integranta a fiecarei gospodarii sau a locului de munca. Daca nu ai un aparat de aer conditionat sau cel putin niste ventilatoare, rezisti cu greu temperaturilor crescute. Cu aparatul de aer conditionat Vivax ACP-24CH70AESI S-Design, veti spune adio zilelor calduroase.

Caracteristici generale

Unitatea interioara a aparatului este de culoare alba, dimensiunile acesteia sunt de 1080mm x226mm x335mm, cu o greutate de 13kg, un pic cam mari, dar pentru un aparat de 24000BTU sunt foarte bune, mici s-ar putea zice. Design-ul aparatului este unul simplu, elegant, ce va dat un aspect placut oricarei incaperi. Este un aparat silentios, zgomotul fiind de 48dB .Unitatea exterioara este si ea alba, dimensiunile ei sunt de 845mm x363mm x702mm, avand o greutate de 48.4kg. Temperatura minima de operare incalzire este de -15grade, iar cea maxima de operare racire de 50grade .Raceste o suprafata de 60mp, capacitate generala fiind de 24000BTU.

Aparatul dispune de o tehnologie de tip Inverter. Folosindu-se de aceasta tehnologie, este posibila reglarea tensiunii curentului si frecventei compresorului, si a motorului, rezultand un interval de mare capacitate si de stabilitate in functionare. Ajutata de senzorii plasati atat in unitatea interioaara cat si cea exterioara, tehnologia DC Inverter ofera inalte standarde de confort si performante superioare chiar si in conditii exterioare externe.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Vivax ACP-24CH70AESI S-Design

Aparatul face parte din clasa energetica de racire A++, iar clasa energetica incalzire A+. Tensiunea de alimentare a aparatului este de 230V.

Functii si performante

Sistemul de filtrare la un aparat de aer coditionat este foarte important, de el depinzand calitatea aerului din interior. Aparatul dispune de un filtru bio si anti-praf.

Filtru anti-praf
elimina si absoarbe praful.

Filtru Cold Catalyst
elimina germenii si poate sa indeparteze mirosurile cu o capacitate echivalenta cu a 500 de odorizante cu carbon activ.

Functia de memorare a flaspului
, atunci cand aparatul reporneste, pozitia flapsului care dirijeaza jetul de aer este cea pe care ai stabilit-o la ultima setare. Nimic nu se schimba.

Functia de dezghetare
incepe procesul de dezghetare automata atunci cand este nevoie de aceasta, astfel economisind timp pentru incalzire, dar si energie electrica.

Cand aparatul detecteaza scurgeri de refrigerant sau supraincarcarea compresorului, display-ul va arata semnalul de alarma “EC”, putandu-se preveni astfel deteriorarea compresorului.

Autocuratarea
se face prin uscare imediat dupa oprirea din telecomanda a schimbatorului, reduce semnificativ mirosul si opreste dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiului.

Functia Mute acesta functie este utila daca doresti sa elimini sunetele de confirmare, este suficient sa apesi tasta “mute” pentru ca aparatul sa devina silentios.

Modul Turbo
face ca aerul din incapere sa raceasca instantaneu. In momentul in care temperatura dorita este atinsa, aparatul isi reia automat regimul normal de functionare.

1W Standby nu are rost sa il scoti din priza. Cand lasi aparatul de aer conditionat in modul Stand by, consuma de numai 1W nu se simte la factura de curent.

Ventilatorul untitatii interne, cu pana la 12 trepte de viteza asigura un control mai precis, aducand un flux de aer cat mai confortabil.

Functiile de climatizare ale aparatului sunt:racire, incalzire, dezumidificare si ventilatie.

In perioadele ploioase sau in situatia unui atmosfere umede, dezumidificarea asigura mediului ambiant un confort de nivel optim.

Timer 24h cu aceasta poti programa pornirea/oprirea automata a aparatului, astfel asiguri un mediu mai placut dar si o functionare economica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here