Aparat de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AERI R-Design 18000BTU – review

0
654

In ultimele saptamani magazinele au fost luate cu asalt de catre familiile care vor sa se bucure de o atmosfera racoroasa in locuinta, chiar daca afara caldura topeste totul in jur. Printre cei mai cautati si mai apreciati furnizori de astfel de sisteme de climatizare este Vivax. Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AERI R-Design este cel mai potivit.

Caracteristici generale

Designul aparatului este unul clasic, de culoare alba, cu marginile rotunjite, ceea ce confera un aspect elegant. Unitatea interioara are un display ascuns cu Led unde este afisata temperatura. Dimensiunile unitatii sunt 965mm x215mm x319mm cu o greutate de 10.7 kg. Zgomotul emis este de 42dB, foarte mic pentru un aparat. Temperatura minima de operare incalzire este de -15, iar cea maxima de racire de 50grade.

Sistemele de filtrare sunt foarte importante in functionarea aparatelor. Praful, bacteriile si mucegaiurile care se dezvolta ne pot afecta sanatatea. Pentru a elimina aceste riscuri, aparatul este dotat cu doua filtre care ne protejeaza: anti-praf si bio filter.

Filtru anti-praf absoarbe si elimina praful din aerul vehiculat. Bio Filtru este compus dintr-o enzima biologica speciala si un filtru ECO, ce permite neutralizarea bacteriilor, mirosurilor, si a gazelor nocive.

Ionizatorul de aer este folosit pentru a elimina aparitia infectiilor bacteriene aeropurtate si de a reduce acumularea de electricitate statica, contribuie la starea de bine.

Clasa energetica

Aparatul este incadrat in clasa energetica de racire A++, iar cea de incalzire clasa A+. Asigura un consum redus de energie electrica, dar si o factura constanta de lumina indiferent de perioada in care acesta este utilizat. Capacitatea generala este de 18000BTU, asta inseamna ca raceste o suprafata de 50m.

Functii si performante

Aparatul de aer conditionat are un sistem Inverter. Este folosit pentru a controla viteza motorului compresorului astfel incat acesta sa regleze in mod continuu temperatura intr-o maniera cat mai optima. Aparatele cu Invertor sunt de obicei mai scumpe decat cele fara aceasta componenta insa investitia suplimentara se amortizeaza in timp, pentru ca principalul avantaj al unui astfel de aparat este costul mai scazut de operare, deoarece astfel de aparate cu invertor consuma mai putina energie. Ating mult mai repede temperatura dorita, timpul de pornire al aparatului este mai redus cu aproximativ 30%, sunt fara indoiala mai silentioase, nu ofera ocazia formarii unor fluctuatii de temperatura avand in vedere controlul permanent oferit de invertor.

Dezghetarea inteligenta
, cand condensorul unitatii exterioare ingheata, la functionarea pe modul incalzire, datorita temperaturii scazute, aparatul va porni modul.

I Feel- mini
senzorul din telecomanda poate determina si transmite nivelul temperaturii din jurul ei catre unitatea exterioara. Astfel controlul temperaturii se va face mult mai precis si confortabil.

Functie de memorare a pozitiei flapsului
-la repornirea aparatului, pozitia flapsului dirijeaza jetul de aer, astel el va fi acelasi cu cea setata de dumneavoastra la ultima setare efectuata.

Modul ECO este aplicatia inovativa pe care Vivax a implementat-o pentru a economisi pana la 60% din factura de energie electrica.

Datorita functiei Mute aparatul va deveni silentios asigurand un maximum de confort.

Turbo-acesta este unul dintre cele mai utile functii ale aparatelor moderne ce permite racirea aerului din incapere intr-un timp foarte scurt.

Detectare pierdere agent frigorific, cu aceasta tehnologie, unitatea interioara va alerta atunci cand unitatea exterioara va detecta o situatie de pierdere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here