Aparat de aer condiționat Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design – Păreri

0
1154
Aparat de aer condiționat Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design - Păreri

Sunteți în căutarea unui aparat de aer condiționat cât mai ieftin? Doriți să nu îi lipsească nicio funcție sau caracteristică de bază în privința confortului sau performanței? Un aparat de aer condiționat Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design este fiabil și silențios și vă  asigurară confortului termic în locuință în orice anotimp.

Caracteristici generale

Capacitatea de răcire a aparatului este de 12000 BTU, iar cea de încălzire este de 13000 BTU. Prin urmare, acesta este destinat încăperilor sau locuințelor cu suprafața între 24 și 35 mp.

Dispune de afișaj digital pentru vizualizarea informațiilor importante. Telecomanda este inclusă în pachet. Ventilatorul interior are 3 trepte de viteză, pentru un control îmbunătățit al fluxului de aer.

Unitatea din interiorul locuinței are dimensiunile de 800 x 188 x 275 milimetri și o greutate de doar 7,2 kilograme (fiind mult mai ușoară decât unele modele similare). Poate produce 3 nivele de zgomot, în funcție de treapta de viteză în care se află ventilatorul: 26-33-38 decibeli. Totuși, acest zgomot nu este deranjant, nici atunci când aparatul rulează la capacitate maximă.

Unitatea exterioară măsoară 770 x 300 x 555 milimetri și cântărește numai 25,2 kilograme. Poate emite un sunet maxim de până la 55 decibeli. Acesta este suficient de scăzut încât să nu vă deranjeze pe dvs. sau pe vecini, mai ales că este amplasată într-un spațiu deschis.

Cele două unități sunt albe.

Un aparat de aer condiționat Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design rezistă la variații mari de temperatură, temperatura exterioară necesară funcționării fiind între -15 °C și +50 °C.

Aparat de aer condiționat Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design - Păreri (2) Aparat de aer condiționat Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design - Păreri (3) Aparat de aer condiționat Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design - Păreri (4)

Eficiența energetică aparat de aer condiționat Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design

Deși prețul acestui model este unul accesibil, nu veți fi nevoit să faceți un compromis împotriva altor economii, cum ar fi cea la curentul electric. Asta deoarece funcția de încălzire a aparatului se încadrează în clasa energetică A+, iar cea de răcire în clasa A++. Ambele sunt cele mai eficiente clase existente pe piață, după A+++. Prin urmare veți economisi o importantă sumă de bani pe întreaga perioadă de funcționare a aparatului.

Puterea consumată la încălzire este de 1154 W, iar cea utilizată la răcire este de 1256 W.

Funcții și performanțe

Funcția Turbo vă ajută să vă răcoriți în cel mai rapid mod posibil atunci când sosiți acasă după o zi obositoare iar camera vă așteaptă mult prea călduroasă sau prea friguroasă. Această funcție aduce aparatul la treapta maximă de viteză pentru a ajunge la temperatura dorită într-un interval de timp cât mai scurt.

Funcția autorestart asigură repornirea automată a aparatului în cazul unei întreruperi de curent.

Funcția de dezumidificare este cea care nu ar trebui să lipsească de pe niciun aparat. Ea asigură eliminarea umidității excesive din aer.

Merită achiziționat un aparat de aer condiționat Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design?

Cu siguranță. Dacă bugetul dvs. este unul limitat în privința unei astfel de achiziții, faceți una dintre cele mai bune alegeri selectând acest model. Design-ul elegant, clasa energetică economă, capacitatea mare de răcire și de încălzire sunt doar câteva din atuurile care îl fac un best buy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here