Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI – pareri si review

0
937

Nimanui nu prisoseste in casa un aparat de aer conditionat modern, cu functii inovatoare, care aduce racoarea, relaxarea si confortul, celor care au nevoie de ele. Cu un design cu totul deosebit, aparatul de aer conditionat Vivax dispune de eficienta sporita si tehnologie de ultima ora.

Avantajele aparatelor de aer conditionat Vivax

Se spune ca incalzirea globala incepe din ce in ce sa isi faca loc in vietile noastre, de aceea trebuie sa o combatem intr-un fel sau altul, prin mijloacele pe care le avem la indemana. Pentru a nu ne periclita sanatatea este necesar sa ne adapostim la orele amiezii de soarele arzator care ne poate deshidrata, provoca insolatii sau chiar probleme mai mari, indeosebi la persoanele cardiace.

Cel mai bun remediu in acest sens este achizitionarea si instalarea unui aparat de aer conditionat, cum este modelul Vivax, care intruneste cele mai inalte standarde cerite de normele aflate in vigoare. Incadrat in clasa energetica A++, aparatul de aer conditionat are filtru de praf, Bio Filter si filtru de tip Cold Catalyst, pentru a se incadra exigentelor utilizatorilor,

De asemenea, acest dispozitiv beneficiaza si de functii precum Eco, Mute, I feel, sau functia anti-inghet la 8 grade Celsius, si de un display digital care arata ceea ce il intereseaza pe utilizator. Gratie noilor tehnologii folosite, aparatul functioneaza si la temperaturi extreme si eficienta energetica este in permanenta imbunatatita, un rol foarte important in acest sens avandu-l si DC inverter!

Aparatul se curata singur si totodata elimina si posibilitatea formarii de bacterii, alergeni, virusi si alte mirosuri, ori chiar a gazelor care se pot dovedi nocive. Iar aerul din incapere va semana din ce in ce mai mult cu cel de la munte, pentru ca ionizatorul elimina numai particule de ioni negativi ce combate fum, particule de polen si chiar mirosuri!

Cu un design foarte frumos, modern, aparatul Vivax are una din cele mai importante functii pe care le poate detine un astfel de dispozitiv de aer conditionat si anume functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant.

Daca in cazul altor modele de asemenea aparate, aerul poate fi proiectat direct in fata, ceea ce este destul de deranjant, in acest caz, jetul de aer va putea fi dirijat asa cum se doreste, conform ultimei setari efectuate.

Unul din dezavantaje poate fi acela ca dispozitivul nu poate fi racordat la reteaua Wi Fi prin intermediul modulelor ce se achizitioneaza separat, iar instalarea nici macar nu este inclusa in pret, lucru de care trebuie sa tina cont toti utilizatorii si potentialii cumparatori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here