Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI – review

0
669

Ce poate fi mai placut decat o bijuterie de perete, aurie si foarte eficienta pentru schimbarea aerului din incaperi? Cui nu i-ar placea sa ajunga acasa si sa fie placut surprins de temperatura optima pe care o gaseste, indiferent de anotimp? Aparatul de aer conditionat Vivax este solutia la toate problemele romanilor ce tin de confort in propria locuinta!

Avantajele aparatului Vivax R-design Gold

Aceste echipamente sunt de ultima generatie si insumeaza caracteristici la care, pana nu demult, nici nu ne-am fi gandit! Spre exemplu, functia Wi Fi ready este disponibila numai la cerere si se recomanda folosirea acesteia, pentru ca se poate activa dispozitivul chiar si de la departare, cu ajutorul telefonului mobil. Singurul dezavantaj este ca acest modul trebuie cumparat separat, insa se merita fiecare banut cheltuit!

De asemenea, acest echipament este atat de inteligent, incat simte temperatura din camera si isi ajusteaza atat debitul cat si temperatura aerului vehiculat, pentru a oferi utilizatorului confort maxim. Se poate vorbi si de o clasificare energetica A++, conform celor mai noi standarde ale Uniunii Europene.

Aerul ce iese din acest dispozitiv este curat, fara particule de praf, mucegai sau bacterii si, gratie functiei de ionizare, este asemanator chiar celui de la munte! Echipamentul isi face singur diagnoza, detecteaza cand pierde refrigerant si se curata singur. Cu alte cuvinte, cumparatorului nu ii mai ramane nimic altceva de facut decat sa il seteze!

Sunt foarte importante aceste filtre, de praf, Bio Filter si ionizatorul, care elimina si mirosurile neplacute, alergenii si gazele nocive, dar si fumul si particulele de polen. Cu alte cuvinte, se pune accent nu numai pe confort, ci si pe sanatate!

Gratie functiei Mute, aparatul poate merge foarte silentios, ceea ce permite membrilor familiei sa se odihneasca la o temperatura adecvata. Si modul Eco este perfect pentru economisirea cu pana la 60 % din totalul de energie electrica la factura.

Se potriveste perfect pe orice perete, se instaleaza rapid si simplu si nu implica costuri uriase. In plus, garantia primita simbolizeaza ca orice problema poate fi usor rezolvata, chiar de catre specialisti! Cu putina atentie si determinare de a investi banutii intr-un mod inteligent, pe un aparat bun, alegerea este perfecta! Putine sunt dispozitivele care pot multumi utilizatorii pe o perioada indelungata si din toate punctele de vedere, asa cum o face aparatul Vivax.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here