Aparat de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEMI M-Design Wi-Fi Ready – pareri si review

0
605

Pana acum nu ai reusit sa-ti instalezi un aparat de aer conditionat,nu este timpul pierdut, oricum temperaturile de vara tin pana in septembrie.Aveti un buget limitat si doriti un aparat accesbil, dotat cu un compresor inverter, atunci Vivax ACP-09CH25AEMI M-Design poate fi solutia. Datorita compresorului inverter acesta poate fi utilizat cu succes si in sezonul rece, pentru incalzirea locuintei, costurile fiind destul de reduse.

Caracteristici generale

Vivax se recomanda a fi un aparat modern si econom, de culoare alba atat unitatea interioara cat si cea exterioara.Dimensiunile acesteia sunt 715mm x285mm x194mm, iar greutate este de 6.8kg, foarte mica.Zgomotul emis este de 24dB, foarte mic, aproape imperceptabil.Unitatea are un afisaj ascuns cu LED ce indica temperatura. Cei 9000BTU fac acest aparat potrivit pentru o locuinta cu suprafata maxima de pana la 25mp, insa poate fi folosit si pentru spatii mai mari, chiar daca va avea un randament mai scazut si un consum de enrgie mare, in cele din urama va reusi sa climatizeze spatiul respectiv.

Compresorul de tip inverter nu doar reduce consumul de energie dar face aparatul silentios si utilizabil chiar si in sezonul rece.Cu alte cuvinte acest tip de compresor va functiona la capacitate maxima, de la momentul pornirii, pana la momentul in care temperatura din incapere ajunge la nivelul dorit,atunci cand acesta se va si inchide.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEMI M-Design

Este incadrat in clasa energetica incalzita A++, iar cand este utilizat pentru racire A+Capacitatea nominala la racire este de 0.87kW, iar la incalzire de 0.88kW.Consumul de energie este unul foarte scazut, care nu va creste cu mult factura la energie electrica, chiar si utilizat zilnic cateva ore.

Functii si performante

Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii aparatul este dotat cu un filtru anti-bacterian.

Filtru Bio
neutralizeaza orice urma de miros din incapere si capteaza bacteriile si virusii atat de nocivi sanatatii.

Butonul Sleep/Fresh , aceasta activeaza/dezactiveaza functia Sleep.in cazul in care tineti apasat mai mult de 2 secunde,functia Fresh va fi activata, si daca tineti apasat iar 2 secunde functia este dezactivata.Sleep poate mentine cea mai confortabila temperatura si economiseste energia, iar cand Fresh este pusa in functiune va ajuta la eliminarea polenului si impuritatilor din aer.

Butonul Turbo/SelfClean, functia Turbo permite atingerea temperaturii presetate in timpul operarii de racire sau incalzire in cel mai scurt timp posibil, iar in cadrul modului SelfClean aparatul va curata si usca automat evaporatorul si il va pregati pentru urmatoarea operare.

Butonul Timer ON
este utila atunci cand doriti ca unitatea sa porneasca automat inainte de venirea acasa.Aparatul va incepe automat sa functioneze la ora setata.

Butonul Timer OFF este pentru a initia secventa de timp pentru oprirea automata.Fiecare apasare va creste setarea timp de 30 minute.

SHORTCUT
este utilizat pentru a restabili setarile curente sau pentru a relua setarile anterioare.

La activarea functiei Folow me, telecomanda afiseaza temperatura curenta din locatie.Apoi telecomanda va trimite aceet semnal catre aparat la fiecare interval de 3 minute pana la reapasarea butonului follow me.

1W Stand by este o noua metoda de optmizare a energiei electrice, obtinandu- se astfel o reduce a consumului de energie cu pana la 80%.

Pornire automata
dupa intreruperea alimentarii cu energie electrica si restaurarea acesteia.Eventualele piederi de agent frigorific sunt indicate prin afisarea simboluilui “EC” pe afisaj.

Daca sunteti pasionati de tehnologie aparatul este incorporat cu Wi-Fi ready,ce va ofera posibilitatea sa activati aparatul chiar si din afara locuintei.Prin intermediul smartphonului, functiile climatie pot fi pornite inainte de a ajunge acasa pentru un plus de racoare si confort.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here