Aparat de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV- Impresii, Preț

0
1293
Aparat de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV- Impresii, Preț

Alege un aparat de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV deoarece pe timpul verii temperaturile mediului ambiant ating valori inconfortabile, chiar îngrijorătoare pentru starea noastră de sănătate. Asta pe lângă faptul că zilele călduroase sau friguroase ne pot strica dispoziția și planurile făcute.

Un aparat de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV cu design elegant, preț scăzut și cu o capacitate mare de răcire este soluția pentru orice buzunar.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV

Unitatea interioară are dimensiunile de 800 x 188 x 275 milimetri. Cântărește doar 7,4 kilograme (fiind cu mult mai ușoară decât alte modele asemănătoare ca preț). Poate produce un sunet de maxim 53 decibeli, tipic pentru un aparat de aer condiționat, deci nu vă va deranja.

Unitatea exterioară are 780 x 250 x 540 milimetri. Greutatea este de 25,5 kilograme. Emite un sunet de până la 60 decibeli, suficient de scăzut încât să nu vă deranjeze vecinii.

Cele două unități sunt albe.

Pentru ca aparatul de aer condiționat să poată funcționa, temperaturile din exteriorul locuinței trebuie să se situeze între -15 °C și 50 °C, iar cea din interior trebuie să fie de maxim 32 °C.

Aparatul are o capacitate de răcire de 12000 BTU, fiind destinat utilizării într-un spațiu cu suprafața de 24-35 mp.

Eficiența energetică aparat de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV

Un aparat de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV, 12000 BTU surprinde în mod plăcut și când vine vorba de consumul de energie. Funcția de încălzire a acestuia se încadrează în clasa energetică A+. Modul de răcire face parte din clasa A++. Ambele sunt clase de top privind consumul redus de curent electric, după clasa A+++. Astfel, pe lângă prețul scăzut de achiziționare, veți beneficia și de facturi cât mai mici la electricitate.

Aparat de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV- Impresii, Preț (2) Aparat de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV- Impresii, Preț (3) Aparat de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV- Impresii, Preț (4)

Funcții și performanțe

Vision Touch VTAC 12INV, 12000 BTU nu vă va dezamăgi nici în privința funcțiilor suplimentare. Acestea sunt destinate creării unei atmosfere confortabile și utilizării cât mai eficiente și inteligente a aparatului.

Funcția Timer are scopul de a vă da posibilitatea să alegeți dinainte când anume să se oprească sau să pornească aparatul de aer condiționat, pentru următoarele 24 de ore. Este foarte utilă mai ales atunci când aveți o anumită rutină. De exemplu, să zicem că plecați la serviciu, și vreți ca în tot acest timp să stea oprit, iar cu puțin timp înainte de reîntoarcerea dvs. să repornească. Tot ce trebuie să faceți este să îl programați.

Modul Autorestart este cel care asigură repornirea în mod automat a aparatului, în cazul unei întreruperi a electricității, cu setările anterioare. Scăpați astfel de grija repornirii sale manuale și de refacerea setărilor, și vă asigurați că dacă l-ați programat să repornească înainte de a sosi de la serviciu, nu îl veți găsi oprit.

Funcția dezumidificare aduce umiditatea din aer la un nivel optim, pentru un plus de confort și pentru a vă proteja sănătatea.

De ce să cumpărați aparatul de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV, 12000 BTU?

Având în vedere echilibrul tuturor caracteristicilor sale, performanță, preț și funcții suplimentare, acest model este un best buy. Are o capacitate de răcire foarte bună, potrivită unei încăperi mai mari sau locuințe mici. Consumul de energie electrică este redus și dispune de toate funcțiile necesare unui confort optim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here