Aparat de aer conditionat Toshiba Suzumi+RAS-B22N3KV2-E1 – pareri si review

0
686

Verile caniculare ne fac in fiecare an viata extrem de grea .Un aer conditionat reprezinta o necesitate, atat acasa cat si la serviciu.Dacam v-ati hotarat sa cumparati si nu stiti ce sa alegeti noi va recomandam aparatul de aer conditionat Toshiba Suzumui+RAS-B22N3KV2-E1. Cu el veti scapa de zilele toride de vara si va veti putea bucura de o atmosfera placuta.

Caracteristici generale

Gama de splituri de la Toshiba a fost proiectata special pentru spatii rezidentiale.Cu un design modern si linii subtile, aparatul transforma solutia perfecta pentru livingul dumneavoastra.Unitatea interioara este complet alba, cu dimensiuni de 790mm x217mm x275mm si o greutate de 10kg.Zgomotul produs de unitate este Ultra Qiuet completat de un zgomot secvential la cele 6 trepte de ventilare(35,38,42,44,47)dB.Dimensiunile unitati exterioare sunt de 790mm x290mm x550mm si o greutate de 41kg.Zgomotul emis de acesta este de 53dB, foarte mic pentru o unitate exterioara ce are capacitatea de 22000BTU.Are o capacitate de racire de 20472BTU iar capacitate de incalzire de 23884BTU, asta inseamna ca raceste o suprafata de 65mp.

Toshiba este prima companie care a integrat Inverter in aer conditionat. Inverter permite asigurarea unui randament mult mai mare in comparatie cu echipamentele de climatizare conventionale.In plus, noua tehnologie Twin Compresor Rotativ de la Toshiba ofera o eficienta energetica ridicata si o performanta mare de racire.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Toshiba Suzumi+RAS-B22N3KV2-E1

Clasa de eficienta energetica a aparatului la racire este A++,cu un consum nominal la racire de1995W, iar clasa incalzita A+, cu consumul nominal la incalzire de2050W.Capacitatea nominala de racire este de 6kW, iar la incalzire de 7kW.Acest aparat are un consum de energie foarte mic.

Functii si performante

Calitatea este o prioritate la Toschiba, astfel ei nu fac exceptie de la atentia pentru detalii.Filtru de plastic si integrat IAQ absoarbe si elimina bacteriile pentru un aer proaspat si sanatos.Sistemul de filtrare IAQ include efecte puternice anti-virus, anti-bacteriene si deodorizante.Datorita acestui sistem, aerul devine mai pur, mai proaspat si mai sanatos asigurand un confort optim pentru intreaga familie.

Functia baleierea in 4 directii – jetul de aer selectat pentru racirea/incalzirea rapida combinat cu functia de auto-baleierie pe orizontala si pe verticala aerului suflat ajuta jetul de aer cald sau rece sa ajunga in toate colturile incaperii chiar daca acesta este mare.

Functia de auto
-baleiere pe veritcala permite selectarea pozitionarii pe verticala a fantelor de refulare a aparatului pentru a eficientiza distributia aerului printr-o miscare regulata de sus in jos a aerului reflulat in intreaga camera.

Funtctia de auto-baleiere pe orizontala, fantele de refulare sunt pozitionate pe orizontala pentru obtinerea unui flux de aer uniform in incapere distribuit printr-o miscare repetata de stanga-dreapta.

Cu doar un singur buton apasat, One Touch, acest aparat ofera o combinatie de caracteristici ideale.

Daca doriti sa economisiti energie si controla automat temperatura incaperii,tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul ECO.

Hi-power puteti ajunge la temperatura dorita prin folosirea acestei functii.

Autorestart– in cazul unei pene de curent,functia reporneste aparatul si il seteaza conform ultimelor setari.
Functia de autocuratare reduce umiditatea ce provoaca formarea igrasiei in unitatea interna.Cand aparatul este oprit, ventilatorul intern functioneaza si usuca umezeala inainte de a se opri automat.

Auto-diagnoza este foarte importanta deoarece este menita sa furnizeze informatiile in cazul in care apar erori in programe sau chiar in functionare oferindu-va solutii la erorile de functionare.

Cu Timer poti seta pornirea/oprirea aparatului, la orice ora, intr-un interval de 24h, oferindu-va un control sporit al temperaturii.

Sleep Mode asigura un mod de functionare economic prin racirea sau incalzirea treptata a atmosferei, care se va stabiliza intr-un interval de 2h.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here