Aparat de aer conditionat Toshiba Suzumi+ RAS-B10N3KV2-E1, 10000BTU – review

0
530

Daca pana acum verile erau placute cu temperaturi acceptabile, in ultimii ani am putut asista la niste modificari majore. In lunile de varf, ne confruntam cu un disconfort termic, ce ne impiedica sa ne odihnim si sa ne bucuram de clipe frumoase in casa. Tocmai de aceea un aparat de aer conditionat este ideal pentru casa. Cu aparatul Toshiba Suzumi + RAS-B10N3KVE-E1, ramai racoros cand vremea se incalzeste. Toshiba a fost prima companie care a incorporat tehnologia invertoaarelor in sistemele de climatizare in 1981 si de atunci a pastrat un avantaj tehnologic.

Caracteristici generale ale aparatului de aer conditionat Toshiba Suzumi +RAS-B10N3KV2-E1, 10000BTU

Prin functiile, designul si caracteristicile sale, aparatul de aer conditionat Toshiba ofera un aer curat, silentiozitate, usurinta in folosire si aspect placut ,cu un consum de energie minim. Designul elegant de culoare alba, este combinatia perfecta pentru camera unde este amplasat.

Dimensiunile unitatii sunt 790mm x217mm x275mm cu o greutate de 10kg. Zgomotul emis de unitate este de 38dB, aproape impercertibil, la cea mai mare treapta de ventilare(aparatul avand 6 trepte). Unitatea exterioara este si ea alba, avand dimensiunile de 780mm x290mm x550mm, si cantareste 33kg. Zgomotul emis de aceasta este de 46dB, foarte mic. Capacitatea generala a aparatului este de 10000 BTU, cu o capacitate de racire de 8530BTU asta inseamna ca rasceste o suprafata de 29mp.

Acest compresor permite adoptarea unui agent frigorific de inalta presiune. Eficienta ridicata este evidenta in cazul intervalelor de functionare cu turatie redusa. Poate reduce consumul de energie cand functioneaza in conditii stabile.

Consumul energetic

Eficienta energetica a acestui aparat are clasa A++, cu un consum nominal la racire de 598W. Eficienta energetica la incalzire este tot clasa A+,cu o consum nominal la incalzire de 750W. Capacitatea nominala la racire este de 2.5kW, iar cea la incalzire de 3.2kW.

Functii si performante

Unitatea interna este cu inverter. Aceasta tehnologie este o inovatie reala, ce foloseste un principiu simplu. Invertoarele regleaza puterea pentru a corela cu cerinta reala. Cu alte cuvinte, la modelele fara invertor compresorul se oprea odata ce se ajungea la temperatura dorita in camera. In cazul aparatelor cu Invertor acestea continua sa functioneze chiar si dupa ce se ajunge la temperatura dorita, insa cu consumul redus la maxim.

Acest aparat are un filtru anti-virus si unu anti bacterian, in combinatie cu filtrarea IAQ, ce asigura un aer foarte curat pentru casa, fara nicio bacterie sau praf.

Functiile de climatizare ale aparatului sunt:racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare.

Aparatul dispune si de functii speciale:

Functia Auto Clean, odata ce aparatul isi incheie activitatea,usuca suprafata schimbatorului de caldura pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiurilor.

Auto restart, in cazul unei pene de curent, la revenirea curentului, aparatul reporneste automat la setarile de dinainte de pana de curent.

Sleep Mode, cu o simpla apasare de buton, automat programati aparatul la oprire, stabiliti viteza de functionare si ajustati temperatura pentru asigurarea confortului in timpul somnului.

Beleierea in 4 directii trimite aerul in mai multe directii, pentru a va putea racori in fiecare colt al camerei. Este capabila sa controleze curentii de aer in functie de mediul inconjurator, realizarea distributiei optime de aer rece in zonele de locuit si sa permita viteze de racire incredibil de rapide.

Modul One Touch, doar apasand un singur buton aparatul va ofera o combinatie de solutii ideale.

Functia ECO reduce consumul de energie cu pana la 25%.

Telecomanda cu LED are un aspect luxurios, cu un ecran mare tip LCD, este usor de utilizat. Operatiunile cele mai simple se efectueaza prin apasarea a 3 butoane. Afisajul este mare cu butoane mari si functionare economica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here