Aparat de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BKVG-E R32 – pareri si review

0
718

Numai mentionarea producatorului, Toshiba, ar face orice potential cumparator sa ia in calcul varianta achizitionarii unui astfel de produs si anume un aparat de aer conditionat modern si foarte eficient pentru uz rezidential, cu un consum redus de energie si o functionare extrem de silentioasa!

Puncte forte model aparat de aer conditionat Toshiba Mirai

Cine isi doreste un aparat de incalzire si de racire care sa faca fata cerintelor din ce in ce mai ridicate din ultimul timp al romanilor si al capriciilor vremii, poate apela cu incredere la acest produs. Aparatul de aer conditionat Toshiba intruneste toate calitatile pentru a fi adus acasa cu un simplu click si o comanda online ferma!

Toshiba Mirai are lamele ce permite redirectionarea aerului in zona ce se doreste sa fie incalzita sau racita, intr-un mod in care sa nu ii deranjeze pe cei din jur. Telecomanda este foarte eficienta pentru ca multe functii pot fi accesate prin intermediul acesteia, fara a fi nevoie ca utilizatorii sa se deplaseze de pe canapea sau fotolii.

Functia Hi Power permite o incalzire sau o racire foarte rapida a unei incaperi. Cu alte cuvinte, utilizatorii se intorc acasa dupa o zi grea la locul de munca, si, cat se schimba si isi fac un dus, pot da drumul la aparatul de aer conditionat la putere maxima!

Ceea ce deranjeaza pe multi dintre cei care folosesc aparatul este luminozitatea ledului, insa acest aspect se poate rezolva, pentru ca poate fi reglata astfel incat sa nu deranjeze in perioadele de somn sau de odihna.

In modul Eco, echipamentul economiseste energie, pentru ca, o data ce temperatura isi atinge valoarea dorita, viteza ventilatorului se reduce si unitatea exterioara se opreste. Ceea ce este si mai interesant, este filtrul catalizator si hepa, care asigura un aer sanatos, lipsit de praf, bacterii si mucegai.

Se poate activa si modul de dezumidificare, cand este cazul, iar modelul functioneaza perfect la valori cuprinse intre -15 si +46 de grade Celsius! Se monteaza pe perete, are un design placut, acopera o suprafata de pana la 38 de metri patrati si reprezinta alegerea perfecta a familiilor care cauta liniste, racoare, confort.

La un raport pret-calitate-performanta ideal, aparatul de aer conditionat Toshiba merita toata atentia cumparatorilor, care cu siguranta vor fi convinsi de caracteristicile enumerate, dar si de recomandarea specialistilor in acest sens! Investitia in aparatul de aer conditionat se va dovedi cea mai buna alegere din ultimii ani!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here