Aparat de aer condiționat Techno TW12IT – Preț, Păreri, Impresii

0
1784
Aparat de aer condiționat Techno TW12IT - Preț, Păreri, Impresii

Dacă vă aflați în căutarea unui aparat de aer condiționat accesibil dar în același timp cu o capacitate de răcire cât mai mare, un aparat de aer condiționat Techno TW12IT, INVERTER, 12000 BTU ar putea fi exact ceea ce căutați.

Acest model are toate funcțiile de bază în vederea asigurării unui aer răcoritor și sănătos și este și foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie electrică.

Caracteristici generale

Unitatea interioară măsoară 799 x 280 x 183 mm, cântărește doar 10 kg. Aceasta poate produce un zgomot maxim de 46 dB, atunci când este folosită la capacitate maximă. Totuși, nivelul acesta de zgomot este suficient de scăzut încât să nu vă deranjeze, mai ales la utilizare obișnuită.

Unitatea exterioară are dimensiunile de 760 x 551 x 256 mm, o greutate de 31 kg. Zgomot emis de aceasta este de maxim 62 dB, suficient de scăzut încât să nu vă deranjeze vecinii.

Ambele unități sunt albe.

Aparatul este potrivit folosinței într-o încăpere de dimensiuni mari sau într-o locuință mică. Acesta are o capacitate de răcire de 12000 BTU și este ideal pentru suprafețe între 25 și 35 mp. La încălzire, capacitatea este asemănătoare, de 11000 BTU.

Acest aparat de aer condiționat Techno TW12IT, INVERTER, 12000 BTU dispune și de un display digital și de o telecomandă pe care o veți găsi în pachet.

Ventilatorul din interior are 3 trepte de viteză.

Clasa energetică

Ambele funcții, atât cea de răcire cât și cea de încălzire, se încadrează în clasa energetică A++. Aceasta este cea mai eficientă clasă, după A+++, în privința economisirii curentului electric. Astfel, veți plăti mai puțini bani la facturile lunare pentru electricitate.

Puterea consumată la încălzire este de 980 W, în timp ce la răcire aparatul consumă 1030 W.

Aparat de aer condiționat Techno TW12IT - Preț, Păreri, Impresii (2) Aparat de aer condiționat Techno TW12IT - Preț, Păreri, Impresii (3)

Funcții și performanță aparat de aer condiționat Techno TW12IT

Acest aparat de aer condiționat Techno TW12IT, INVERTER, 12000 BTU dispune de un număr limitat de funcții, care au însă ca rol principal sporirea confortului și a eficienței.

Funcția dezumidificare este una dintre cele mai importante. Aceasta are scopul de a elimina umiditatea excesivă aflată în aer, protejându-vă în acest mod de disconfort și de eventualele boli respiratorii ce pot apărea din cauza umidității ridicate.

Funcția autorestart este cea care se ocupă cu repornirea aparatului în cazul unei întreruperi temporare a curentului electric. Astfel, nu trebuie să îl reporniți manual de fiecare dată când acest lucru se întâmplă. În plus, aparatul ține minte setările anterioare și le aplică la următoarea repornire, chiar dacă oprirea cu energie electrică a fost neașteptată.

Modul auto-protection permite plăcii electronice a apratului să detecteze eventualele probleme de funcționare și să le afișeze pe display. În acest fel știți întotdeauna dacă aparatul funcționează în mod optim.

Cu ajutorul funcției I feel sunt setate automat viteza ventilatorului și temperatura, conform temperaturii încăperii, folosind un senzor integrat în unitatea interioară.

Funcția Sleep crește în mod automat temperatura pe timpul nopții, modificând-o cu 2 °C din primele două ore de funcționare.

Aparatul dispune și de modul Timer, care permite programarea pornirii sau opririi acestuia într-un interval de 24 de ore.

Cui îi recomandăm un aparat de aer condiționat Techno TW12IT, INVERTER, 12000 BTU?

Acest model este o alegere foarte bună pentru oricine își dorește o soluție accesibilă și performantă la problema temperaturilor nepotrivite ce își fac apariția în orice anotimp, și care apreciază consumul redus de energie, nepunând prea mare preț pe funcții suplimentare cum ar fi compatibilitatea WiFi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here