Aparat de aer condiționat Techno TW09IT – Preț, Păreri, Sugestii

0
689
Aparat de aer condiționat Techno TW09IT - Preț, Păreri, Sugestii

Vă doriți un aparat de aer condiționat accesibil, fără prea multe funcții pe lângă cele de bază, dar care să facă față cu brio utilizării de zi cu zi? Atunci un aparat de aer condiționat Techno TW09IT este una dintre cele mai bune soluții.

Vara aceasta ar trebui să profitați de timpul liber ca să vă relaxați, chiar dacă nu vreți să alocați un buget prea mare pentru un astfel de aparat.

Caracteristici generale

Unitatea interioară are o greutate de 10 kg, dimensiuni de 799 x 280 x 183 mm și poate produce un zgomot maxim de 46 dB, am putea spune chiar mic, în comparație cu alte modele mai scumpe și mai pretențioase. Unitatea exterioară cântărește 30 de kg, are mărimile de 760 x 551 x 256 mm și emite un zgomot de până la 60 dB, suficient de scăzut încât să nu deranjeze pe cineva. Ambele componente sunt albe, iar ventilatorul unității interioare are 3 trepte de viteză.

Capacitatea acestui aparat este de 9000 BTU, însemnând că este destinat unei suprafețe cuprinse între 18 și 25 mp. Este dotat, bineînțeles, și cu un display digital și telecomandă.

Clasa de energie

Techno TW09IT, INVERTER, 9000 BTU are clasa energetică la răcire A++, a doua ca eficiență în ceea ce privește consumul redus de curent electric. Astfel, prețul accesibil al acestuia vine și cu avantajul unui consum redus de energie, scăpându-vă de grija unei facturi piperate la electricitate.

Aparat de aer condiționat Techno TW09IT - Preț, Păreri, Sugestii (2) Aparat de aer condiționat Techno TW09IT - Preț, Păreri, Sugestii (3)

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Techno TW09IT

Deși nu este prea bogat în funcții, cele de care dispune sunt cele pe care vi le-ați dori neapărat de la un aparat de aer condiționat.

Spre exemplu, funcția de dezumidificare se ocupă cu reducerea umidității din aer, umiditatea fiind un factor care afectează foarte mult confortul.

Funcția I FEEL asigură menținerea temperaturii, setând ventilatorul cu ajutorul unui senzor încorporat în unitatea interioară.

Modul SLEEP are rolul de a ajusta în mod automat temperatura în timp ce dormiți. Aparatul se asigură că temperatura va crește la fiecare oră cu 1 °C automat, pentru a ajunge la o creștere cu 2 °C în primele 2 ore.

Funcția Auto Restart are și ea un rol foarte important, mai ales atunci când nu sunteți acasă. În cazul întreruperii alimentării cu energie electrică, aparatul va reporni cu aceleași setări pe care i le-ați făcut dinainte. Astfel, vă scapă de grija de a-l reporni manual ori de câte ori este nevoie, mai ales dacă nu vă place să țineți evidența genul acestora de lucruri.

Auto-protection este numele funcției ce are rolul de a ajuta aparatul să detecteze eventualele erori de funcționare, erori care vor apărea pe display pentru a vă informa ce anume nu funcționează așa cum ar trebui la aparat.

Merită să achiziționați un aparat de aer condiționat Techno TW09IT?

Techno TW09IT, INVERTER, 9000 BTU este un model potrivit oricui are un buget limitat pentru achiziționarea unui astfel de aparat, însă nu are pretenții la foarte multe funcții în plus, cum ar fi compatibilitatea WiFi, ci urmărește doar performanța și economia aparatului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here