Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-18WIFI – pareri si review

0
631

Nu este tocmai o misiune usoara alegerea unui aparat de aer conditionat. Aceasta poate fi privita ca si o provocare, insa cautarea ar putea lua sfarsit de indata ce observam inca din titlu sau din descrierea online, trasaturi precum posibilitatea instalarii aplicatiei WiFi. Aparatul de aer conditionat Star Light este foarte modern si performant.

Atuurile aparatului de aer conditionat Star Light

Zilele toride de vara nu mai sunt o noutate pentru nimeni. In Romania, verile tin cateva luni insa, o anumita perioada, cea de varf este foarte greu de suportat pentru oricine – tineri, copii, batrani, bolnavi, adulti sanatosi. Unii fac fata toropelii stand in casa la racoare in timpul amiezii, insa ce se intampla cand si in casa pare a fi cuptor?

Se alege cea mai simpla varianta, desigur, cea a instalarii unui aparat de aer conditionat! Si ce poate fi mai frumos si mai placut decat sa alegi unul care poate fi controlat chiar de pe smartphone sau de pe alt dispozitiv inteligent?

Chiar inainte de a ajunge acasa se poate activa aerul conditionat gratie conexiunii Wi Fi. Indiferent unde se afla utilizatorul, acesta poate porni sau opri aparatul de aer conditionat cu cateva zeci de minute inainte de a sosi acasa sau chiar cand este deja plecat si a uitat de acest amanunt important.

Nici nu este nevoie sa se mentioneze ingeniozitatea si caracterul modern al acestor aparate de aer conditionat, descrierea spune totul. Iar fotografiile denota un design placut, modern, elegant. Aparatul Star Light are functia inverter dar si posibilitatea de a fi folosit la o clasa energetica superioara, ceea ce permite incalzirea sau racirea pe bani putini!

Trebuie mentionata si functia de dezumidificare, pentru ca uneori, aceasta poate fi mai mult decat necesara, iar problemele de sanatate ce pot aparea din cauza umiditatii crescute sunt automat eliminate. Aparatul poate raci in cateva minute camera gratie functiei Jet, iar Night Mode si Timer sunt numai bune pentru cei ce cauta o racire avansata pe timp de noapte.

Nivelul de zgomot atinge pana la 55 de decibeli, ceea ce nu este tocmai comparat cu torsul unei pisicute blande, insa nici atat de deranjant precum vecinii care folosesc bormasina la ore total nepotrivite, de fiecare data! Investitia in aparatul de aer conditionat se va dovedi eficienta, de lunga durata si ideala pentru orice casa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here