Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-188IN, Inverter, 18000BTU – pareri si review

0
648

Din cauza temperaturilor caniculare nu puteti sa va relaxati si sa va odihniti acasa? Este timpul pentru achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Desi magazinele sunt luate cu asalt in perioada aceasta, multa lume neinformandu-se inainte de cumparare, noi va recomandam aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-188IN, este un aparat foarte bun si pretul este unul avantajos.

Caracteristici generale

Unitatea interioara este de culoare alba, cu dimensiunii de 940mm x205mm x275mm, avand o greutate de 9kg. Nivelul emis de acesta este de 23dB,29 si 36dB, foarte mic, pentru un aparat de aer cconditionat de 18000BTU. Pe unitatea interioara este un mic display exact in centru, ce arata temperatura setata. Tot pe unitat, insa ceva mai jos sunt prezente patru Led-uri care indica programul setat. Unitatea exterioara este si ea alba, dimensiunile fiind de 800mm x333mm x554mm, si o greutate de 37.8kg. Zgomotul emis de aceasta este de 57dB. Capacitatea de racire este de 18000BTU, si raceste o suprafata de 35mp, perfect pentru un apartament de 3-4camere.

Filtru este de tip lavabil
, se scoate foarte usor si se poate spala cu grija sub jetul de la robinet atunci cand se incarca cand nu se mai incarca de praf si nu mai poate filtra corespunzator aerul. Prelungeste astfel eficienta aparatului si ajuta la filtrarea bacteriilor si agentilor nocivi.

Clasa energetica

Clasa de eficienta energetica la racire este A++, cu un consum nominal la racire de 2360W, iar clasa energetica la incalzire A+, cu un consum nominal la incalzire de 2410W. Tensiunea de alimentarea este de 220-240V.

Functii si performante

Aparatul dispune de un compresor rotativ cu tehnologa inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficenta foarte buna. Cu ajutorul tehnologiei inverter se poate controla viteza compresorului pentru a ajuta racirea sau incalzirea. Cand temperatura interioara ajunge la nivelul setat, compresorul continua sa functioneze, dar la viteza redusa pentru mentinerea temperaturii setate. Astfel se economiseste energie, in comparatie cu modelele conventionale, iar temperatura setata poate fi atinsa mult mai repede.

Printre functile principale integrate in acest aparat sunt: racire, incalzire si ventilare.

Un aer conditionat se doreste a fi un aparat util, capabil sa asigure un confort termic sporit pentru intreaga familie. Pe langa functionalitatile propriu-zise si cele clasice aparatul se evidentiaza si prin cateva functii extrem de avansate ce va permit o utilizare eficienta.

Prin Auto restart aparatul reuseste sa se repuna in functiune cu setarile avute cand intervine o pana de curent sau o fluctuatie de tensiune.

Activeaza functia Follow me de pe telecomanda si afla ce temperatura este in locul exact unde te afli .Aceasta informatie e transferata catre unitate care schimba temperatura in functie de preferintele tale.

Autodiagnosticare aceasta functie este utila deoarece pe unitate va aparea codul “EC”, ceea ce indica ca ceva este in neregula cu aparatul, iar el se va opri automat ca sa nu afecteze freonul.

Sleep, datorita acestei functii puteti avea un somn linistit si lin, la temperatura uniforma.

Cu Timer puteti programa pornirea/oprirea aparatului in ce interval de timp doriti.

Dezumidificarea
reduce umezeala din aer, in acest fel creeand un confort sporit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here