Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI – Ieftin și bun

0
768
Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI - Ieftin și bun

Dacă vă doriți un aparat care să vă răcorească atunci când intrați în casă, care să aibă un design fin și o culoare care să se poată asorta oriunde l-ați monta, vă asigurăm că aveți nevoie de un aparat de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI.

Acest aparat reușește cu siguranță să încălzească / răcească o suprafață de 25-30mp fără absolut nici o problemă.

Caracteristici generale

Datorită culorii și dimensiunilor pe care aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI le are, acesta își va găsi locul cu ușurință la dumneavoastră acasă sau la birou.

Unitatea interioară este de culoare albă, cântărește 8,1 kilograme, măsoară 810 x 190 x 298 milimetri și poate scoate un zgomot de maxim 52 db.

Unitatea exterioară este tot de culoare albă, cântărește 31,9 kilograme, măsoară 880 x 365 x 620 și poate scoate un zgomot de maxim 60 db.

Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI - Ieftin și bun (2) Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI - Ieftin și bun (3)

Clasa energetică aparat de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI

La capitolul acesta, putem spune că aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI este unul destul de modern, având două clase de top care asigură o economie considerabilă atunci când vine vorba de energie electrică.

Funcția de energie pentru încălzire este A+, în timp ce ce funcția de energie pentru răcire reușește să fie clasată cu A++.

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI

Având în vedere prețul pe care acest aparat de aer condiționat îl are, funcțiile și performanțele acestuia sunt extrem de numeroase.

Aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI beneficiază de o tehnologie de tip Inverter. Tehnologie care are rolul de a crește eficiența aparatului, de a-i reduce vibrațiile și zgomotul cu ajutorul controlului de viteze al compresorului, lăsând aerul condiționat să ajungă la temperatura pe care dumneavoastră v-o doriți, fără vreo variație deranjantă.

Cu toate acestea, unitatea interioară poate provoca un zgomot de până la 52 db, considerăm că se putea mult mai bine.

Numărul impresionant de BTU pe care acest aparat îi are, mai exact 12.000, vă asigură că dacă camera / biroul dumneavoastră nu depășește suprafața maximă recomandată, acesta va reuși să încălzească / răcească încăperea în cel mai scurt timp posibil.

Dacă dumneavoastră sunteți genul de persoană care v-ați dori ca atunci când ajungeți acasă, camera în care veți sta să fie deja setată la temperatura dumneavoastră preferată, tehnologia inovatoare Star-Light va reuși să vă facă visele realitate.

Puteți profita la maxim de această tehnologie dacă telefonul dumneavoastră are aplicația “Star-Light” instalată. Printr-o singură apăsare puteți să vă controlați aerul dumneavoastră de la o distanță considerabilă.

Funcția de dezumidificare este funcția care vă asigură că umiditatea din casa dumneavoastră nu va crește, reușind să păstreze un aer proaspăt, și cel mai important, un aer curat.

Funcția JET este funcția care își vă face simțită prezența în zilele în care vă veți dori ca temperatura din casa dumneavoastră să scadă într-un timp cât mai scurt. Aceasta având rolul de a-i crește viteza de ventilație a aparatului.

Concluzii

Aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI este un aparat foarte bun în raportul calitate-preț.  Având în vedere că acesta vine la pachet și cu un kit de instalare, considerăm că veți fi complet mulțumiți de acest aparat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here