Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, Inverter

0
1059
Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Alb
Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Alb

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Alb poate fi gasit la un pret avantajos. Acesta poate fi achizitionat si cu un kit de instalare inclus.

Caracteristici generale – dimensiune, aspect, greutate

Unitatea interioara este alba si poate fi usor mascata daca este instalata pe un perete de aceeasi culoare.

In plus, cantareste doar 7.4 kg si are dimensiunea de 800 x 188 x 275 pentru
unitatea interioara care este silentioasa, producand un zgomot de doar 54dB.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Alb, este un aparat de aer conditionat de tip mono-split avand nevoie de o unitate exterioara pentru fiecare unitate interioara.

Cat de mult consuma acest aparatul de aer conditionat?

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Alb Consum

Consumul lui Star-Light ACM-12BIN este foarte mic. Aparatul se incadreaza in doua clase de energie: clasa A++ pentru functia de racire avand o putere de 219W si clasa A+ pentru functia de incalzire avand o putere de 875W. De asemenea, acest aparat de aer conditionat este dotat cu tehnologia Inverter ceea ce presupune un consum redus de energie electrica.

Functii suplimentare

Este dotat atat cu functiile specifice unui aparat de aer conditionat obisnuit (racire, incalzire, ventilare si dezumidificare), dar si cu functia Turbo si un filtru modern potrivit pentru persoanele pentru care calitatea aerului este foarte importanta.

De ce recomandam Star-Light ACM-12BIN?

Avand 12000BTU este ideal pentru incaperi mari, de pana la 30 mp in care putem avea temperatura optima pentru confort. Aparatul de aer conditionat fi folosit si pentru intreaga casa sau pentru incaperi mai mari deoarece este dotat cu functia Turbo. Cu ajutorul acestei functii, temperatura se poate raci mult mai repede fata de timpul normal dupa alegerea programului dorit.

Calitatea aerului este data de filtrul este de tip Lavabil, de ultima generatie, fiind perfect si pentru persoanele care sufera de alergii. Acesta poate fi curatat si apoi refolosit.

Afisajul LED

Display-ul de tip LED al unitatii interioare arata temperature setata. Sub acesta se mai gasesc inca 4 astfel de display-uri care arata programul setat pentru cele doua functii. Telecomanda este dotata cu ecran mare de tip LCD.

Functii ce pot fi regasite la aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Alb Functii

Functia Sleep

Poate fi lasat deschis si pe timpul noptii cu ajutorul functiei Sleep. Aceasta va va ajuta sa va bucurati de confortul necesar unui somn odihnitor deoarece dupa reglarea temperaturii, peste noapte, va urca sau se va micsora temperatura cu maximum 3°C.

Turbo

Cu ajutorul functiei Turbo, putem raci mult mai repede aerul din casa.Nu este necesar sa aveti mai multe aparate de aer conditionat, datorita functiei Turbo intreaga locuinta va fi racita imediat.

Functia Auto-restart

Functia Auto-restart este ideala in cazul unei caderi de tensiune sau a opririi curentului electric deoarece presupune repornirea aparatului la setarile programate anterior imediat ce problema este remediata.

Functia Timer

Daca doriti sa plecati de acasa si sa gasiti o temperatura optima la intoarcere puteti seta functia Timer. Aceasta va ofera posibilitatea de a seta aparatul sa porneasca sau sa se inchida dupa un interval de maximum 24 de ore.

Cui recomandam acest aparat de aer conditionat?

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Alb, este recomandat atat celor care isi doresc un aparat de aer conditionat clasic, celor care nu doresc sa astepte foarte mult sa se raceasca sau sa se incalzeasca temperatura, dar si celor care sufera de alergii, fiind dotat cu un filtru de ultima generatie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here