Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, 12000BTU – pareri si review

0
707

Poate dumneavoastra v-ati pregatit pentru vara, dar si casa este pregatita? Daca nu ati achitizionat un sistem de climatizare, acum este momentul. Aparatul de aer conditionat Star Light ACM-12BIN, are un pret foarte mic si o multime de calitati.

Caracteristici generale ale aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, Inverter

Aparatul pastreaza design-ul clasic, intalnit la majoritatea aparatelor de aer conditionat. Unitatea interioara este complet alba cu un display LCD pe centru ce indica temperatura setata.

Dimensiunile sunt 790mm x195mm x275mm avand o grreutate de 7.2kg. Zgomotul emis de unitate este de 38dB, foarte mic pentru un aparat ce are capacitatea generala de 12000BTU. Dimensiunile unitatii exterioare sunt 770mm x300m x555mm cu o greutate de 55kg.

Aparatul este dotat cu o tehnologie de ultima generatie si anume inverter. Aceasta este o tehnologie care asigura o eficienta mai mare si duce la un consum de curent electric mai mic cu 30%. Inverterul este folosit pentru a controla viteza motorului compresorului, ceea ce contribuie la o eficienta sporita in generarea temperaturii reci.

Clasa energetica

Modelul se incadreaza in clasa energetica de racire A++ si clasa A+ la incalzire. Consumul nominal la racire este de 1580W, iar la incalzire de 1510W. Capacitatea de racire este de 12000BTU, si acopera o suprafata de 23mp. Tensiunea de alimentare este de 230V.

Functii si performante

Aparatul asigura calitatea aerului evacuat in camera cu ajutorul unui filtru dotat cu particule speciale. Filtrul este lavabil, se poate spala usor sub jetul de apa de la robinet, prevenind astfel scaderea eficientei aparatului in timp.

Functiile care nu ar trebui sa lipseasca unui aparat de aer conditionat sunt: racire, incalzire(nu toate aparatele beneficiaza de aceasta functie),ventilatie si dezumidificare, aceste functii pot fi controlate in detaliu la nivelul temperaturii, puterii si timpului prin intermediul telecomenzii.

Functia de incalzire
este pentru zilele racoroase, aparatul poate fi folosit drept mijloc alternativ de incalzire in casa.

Dezumidificarea
atinge parametrii normali, pastrand aerul curat si astfel te fereste de problemele de sanatate.

Autodiagnosticare este o functie foarte folositoare in cazul in care apare o problema ( ex. blocarea filtrelor) aparatul o sa indice printr-un semnal, care este inconvenientul, astfel incat chiar tu sa rezolvi problema.

Auto restart
este una dintre cele mai importante functii la un aparat de aer conditionat, care este folosit vara zilnic. Cum vara se intampla mereu sa pice curentul din cauza incarcarii la reteaua de alimentare, aparatul va reporni cu functiile setate.

Pierderea de agent frigorific este una din cauzele cele mai frecvente a aparatelor. Avand aceasta functie aparatul poate detecta pierderile si opri ventilatorul pentru a nu cauza alte probleme.

Functia follow me
odata activata urmareste temperatura ambientala din jurul telecomenzii (prin citirea senzorului aflat in telecomanda).

Sleep/Night Mode functioneaza la un nivel uniform si mai redus la zgomotului pe timp de noapte. Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul ruleaza la o viteza mai mica, asigurand in acelasi timp o temperatura constantaa in incapere.

Cu Timer poti seta ca aparat sa porneasca/opreasca in ce interval de timp doresti.

Cu acest aparat de aer conditionat Star Light uitati de temperaturile crescute in casa si va bucurati de clipe de relaxare alaturi de cei dragi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here