Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-09BIN – Preț, Păreri

0
880
Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-09BIN - Preț, Păreri

A venit vara și odată cu ea au venit și zilele caniculare insuportabile, iar cea mai bună soluție pentru a scăpa de căldură este achiziționarea și instalarea unui aparat de aer condiționat Star-Light ACM-09BIN. Sunt convins că și tu cauți un aer condiționat bun, ieftin și econom, de aceea îți recomand acest aparat ce are clasa energetica A++.

Acesta este dotat cu funcția de dezumidificare, funcție ce ajută la menținerea umidității aerului, fiind extrem de utilă deoarece păstrează aerul curat și ne ferește de probleme de sănătate care apar deseori din cauza umidității crescute. Pe lângă asta, el vine ”la pachet” cu niște funcții foarte utile, precum 24 timer, autodiagnosticare, Turbo și Sleep/night mode, iar datorită lor calitatea aerului este îmbunătățită.

Specificații și clasă energetică aparat de aer condiționat Star-Light ACM-09BIN

Atât unitatea interioară cât și unitatea exterioară sunt albe. Cea interioară cântărește 6,3 kilograme, iar cea exterioară cântărește 25,2 kilograme. Unitatea interioară are dimensiunile 720 x 210 x 255 milimetri, în timp ce unitatea exterioară este de 850 x 330 x 565 milimetri (iar zgomotul produs de această este de până la 58 decibeli, nefiind un deranj pentru tine sau pentru vecinii tai). Capacitatea de încălzire (BTU) este de până la 10.000, iar cea de răcire (BTU) este de 9.000. Filtrul este lavabil, afișajul este LCD, clasa de energie pentru încălzire este A+ iar clasa de energie la răcire este A++. Kitul de instalare este inclus și conține niște țevi de cupru care vin cu izolația aferentă pentru un traseu de maximum 4 metri. Ambele clase energetice sunt intendente și excelează în calitate, deci vă luați adio de la grijile pentru energia electrica consumată sau pentru faptul că nu se descurcă în parametrii normali.

Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-09BIN - Preț, Păreri (2) Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-09BIN - Preț, Păreri

Funcțiile aparatului Star-Light ACM-09BIN

Funcția Sleep/night mode oferă un somn excelent datorită temperaturii care este setată special pentru momentul în care dormi.

Jet îți oferă temperatura selectată în cel mai scurt timp, apoi o menține constantă.
Prin intermediul funcției Timer puteți seta aparatul de aer condiționat să pornească sau să se oprească în orice moment al zilei sau al nopții, fără ca voi sa mai faceți ceva.

Auto Restart este o funcție utilă. Dacă aparatul întâmpina vreo problemă, se poate reveni la setările anterioare, fără să mai necesite o configurare nouă.

Modul Turbo nu ar trebui să lipsească niciunui aparat de aer condiționat, asta fiindcă el oferă o răcire rapidă și eficientă.

Autodiagnosticarea are loc atunci când aparatul nu funcționează în parametrii normali, iar când acest lucru se întâmplă, acest aparat de aer condiționat Star-Light ACM-09BIN va emite un cod de eroare care te va avertiza de problema existentă.

Datorită filtrului, aparatul de aer condiționat va fi întotdeauna curat și lipsit de bacterii, oferind un aer perfect pentru oricine persoană indiferent de vârstă.

Merită să cumperi un aparat de aer condiționat Star-Light ACM-09BIN?

În concluzie, dacă îți dorești un aparat de aer condiționat elegant, atrăgător, care îți oferă clipe de relaxare la o temperatura perfectă și care vine cu o clasă energetică performantă, Star-Light ACM-09BIN este alegerea perfectă. Raportul calitate-preț este foarte bun. Noi recomandam acest aparat de aer condiționat și suntem convinși că va mulțumi pe toată lumea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here