Aparat de aer conditionat Sharp AY-X9PSR – pareri si pret

0
1008
Aparat de aer conditionat Sharp DC Inverter AY-X9PSR

Un aparat de aer conditionat este ideal pentru incalzirea locuintei cu cateva grade in perioadele de tranzitie. In plus este si mai econom decat pornirea centralei termice.

Aparatul de aer conditionat Sharp AY-X9PSR 9000 BTU este ideal pentru incaperi de nu depasesc 20-25 mp. Daca doriti sa raciti sau sa incalziti o suprafata mai mare este recomandat sa achizitionati mai multe aparate. In caz contrar, fortand un aparat de aer conditionat, ii scurtati perioada de functionare.

Caracteristici generale

Dotat cu tehnologia DC Inverter, aparatul de aer conditionat Sharp AY-X9PSR 9000 BTU este foarte silentios, emitand un zgomot de maximum 38 de dB. Datorita acestei valori scazute, acest aparat de aer conditionat poate fi folosit si in cazul in care aveti bebelusi. Unitatea exterioara emite un zgomot intre 50-60 dB care, cu siguranta, nu va va deranja vecinii.

Aparatul de aer conditionat Sharp AY-X9PSR 9000 BTU este un aparat de aer conditionat alb cu un design modern avand sigla “SHARP” amplasata in mijlocul unitatii interioare. Fiind un split de perete, acest aparat de aer conditionat necesita un numar egal de unitati interioare si unitati exterioare.

Unitatea interioara cantareste aproximativ 10 kilograme si masoara 860 x 292 x 205 milimetri. Unitatea exterioara cantareste 24 de kilograme si masoara 700x551x256 mm.

Aparat de aer conditionat Sharp DC Inverter AY-X9PSR unitate interioara Aparat de aer conditionat Sharp DC Inverter AY-X9PSR tot pachetul

Clasa energetica si filtrarea aerului

Aparatul de aer conditionat Sharp AY-X9PSR 9000 BTU se incadreaza in clasa energetica A+ pentru racire si in clasa energetica A pentru incalzire. Ambele clase energetice sunt performante si recomandate atunci cand achizitionati produse electrocasnice. Operarea este controlata prin Invertor, controlandu-se fluctuatiile de temperatura pentru a reduce consumul de energie.

Cu ajutorul filtrului anti-mucegai, aerul recirculat va fi curatat si numai bun de respirat pentru dumneavoastra si pentru intreaga familie.

Functii

In afara de programele pentru incalzire, racire, ventilare si dezumidificare, aparatul de aer conditionat Sharp AY-X9PSR 9000 BTU este prevazut si cu Sleep/ Night mode, Timer, Auto Restart, Mod de alimentare completa, Functionare silentioasa.

Functia Sleep/ Night mode este foarte utila daca doriti sa va odihniti cu aparatul de aer conditionat Sharp AY-X9PSR 9000 BTU pornit. O data accesata, temperatura va fi mentinuta constanta pentru un plus de confort.

Functia Timer va ofera posibilitatea de a programa aparatul de aer conditionat Sharp AY-X9PSR 9000 BTU sa se opreasca sau sa porneasca la interval regulate chiar si atunci cand nu sunteti acasa.

Auto Restart este functia cu ajutorul careia aparatul de aer conditionat reporneste automat la setarile anterioare, daca in timpul functionarii curentul electric a fost oprit.

Functionarea silentioasa este un mode important pentru a beneficia de relaxare si liniste acasa sau la birou.

Ce ne place la Sharp AY-X9PSR 9000 BTU?

  • Este un aparat de aer conditionat cu un design modern.
  • Este foarte silentios.
  • Are un pret bun.
  • Este prevazut cu modul “alimentare completa”.

Cui recomandam Sharp AY-X9PSR 9000 BTU?

Echipa BestReview recomanda aparatul de aer conditionat Sharp AY-X9PSR 9000 BTU tuturor celor care-si doresc un split de perete pentru maximum 20-25 mp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here