Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR09KABE

0
1774
Samsung-Jungfrau-F-AR09KABE-fata

Noul aparat de aer conditionat de la Samsung, cu design elaborat si un panou în tonuri de violet si negru este creat special pentru a conferi un aspect elegant si modern. Cu sistemul Virus Doctor, aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR09KABE elimina agentii biologici contaminanti, astfel încat aerul respirat sa fie pur si sanatos.

Descrierea aparatului de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR09KABE

Aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR09KABE se incadreaza in clasa de energie incalzire/racire A, cu o capacitate de incalzire/racire de 900BTU, si o putere consumata de580 W la racire si 700 W la incalzire.
Aparatul se face remarcat prin consumul energetic destul de mic. Acest lucru este posibil deoarece aparatul este echipat cu un motor inteligent cu invertor ce poate reduce consumul de energie electrica cu pana la 50%.
Samsung-Jungfrau-F-AR09KABE
Samsung-Jungfrau-F-AR09KABE-comp

Spre deosebire de celelalte aparate de aer conditionat, aparatul de la Samsung asigura o distributie uniforma a aerului in toata camera. Cu ajutorul lamelor, fluxul de aer este baleiat pe verticala sub un unghi de 90 de grade, iar pe orizontala sub un unghi de 120 de grade, acoperind astfel o raza de 13 m.

Filtrele de aer cu care este prevazut aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR09KABE sunt de ultima generatie asigurand un aer pur si sanatos.
In afara de filtrelor clasice de inalta densitate ce asigura protectia impotriva particolelor microscopice, prafului, polenului, aerului poluat si mirosurilor neplacute, Samsung vine cu u nou filtru, S-Plasma ion. Aceata imbunatateste semnificativ calitatea aerului din interior, eliminand agentii biologici contaminanti invizibili cum ar fi virusii, bacteriile si alergenii, protejandu-va de boli.

Functiile si comenzile aparatului de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR09KABE

Functiile si comenzile aparatului de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR09KABE pot fi asigurate cu ajutorul telecomenzii. Prin intermediul conexiunii inteligente Wi-Fi comenzile pot fi executate si cu ajutorul smartphone-ului sau al computerului .

Pentru a atinge rapid temperatura indicata, aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR09KABE este prevazut cu functia Turbo, iar cu ajutorul functiei Dezumificare puteti indeparta umiditatea excesiva din camera dumneavoastra respirand astfel un aer mult mai sanatos. Cu ajutorul unui sistem automat de reglare a temperaturii si umiditatii, aparatul de aer conditionat asigura conditiile ideale si confortabile pentru odihna dumneavoastra, alegand functiile d’light Cool si Somn placut.

Concluzii

Merita cumparat aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR09KABE ? Avand in vedere tehnologiile de ultima ora folosite de Samsung, noi spunem ca acest produs merita cumparat. Pretul poate fi un inconvenient, dar sa nu uitam ca si sanatatea noastra trebuie sa aiba prioritate, prin urmare aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR09KABE poate fi soluţia perfectă pentru camera dvs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here