Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE

1
960
Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Full HD, Easy Filter, Fast Cool, Auto Clean

Aparatul de aer conditionat este esential pentru confortul fiecaruia dintre noi. Pentru ca suntem intr-o continua fuga si nu ne place sa asteptam foarte mult ca aerul din casa noastra sa ajunga la temperature optima pentru noi, am ales aparatul de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter, 12000 BTU, Clasa A++. Are un design special, triunghiular, unic, fiind dotat cu un spatiu mai larg prin care intra aerul, racind mai rapind si mai efficient fata de alte aparate de aer conditionat.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Full HD, Easy Filter, Fast Cool, Auto Clean, cantareste 7,8 kg, iar datorita tehnologiei Inverter este un aparat de aer conditionat silentios producand un zgomot de 58 dB. Unitatea interioara are dimensiunile de 750 x 249 x 246 si se potriveste foarte bine in orice locuinta deoarece modelul este pe alb.

Clasa energetica

In primul rand este ideal datorita clasei energetice A++ pentru functia de racire, cu o putere de 1300W. Consuma putin si nu ne incarca facturile la curentul electric. In cazul in care il achizitionati si pentru incalzire, acesta se incadreaza in clasa A cu o putere de 1100W.

Samsung AR12JSFNCWKNZE este dotat cu cinci tipuri de filtre

Acest aparat de aer conditionat este dotat cu filtre de ultima generatie: Easy Filter, Full HD 60, Anti-Bacteria, Anti-alergic, Anti-virus, toate acestea asigurand o calitate a aerului ideala atat pentru adulti cat si pentru copii. Easy filter are rolul de a filtra praful, alergenii periculosi si agentii contaminate din aer. Poate fi curatat cu usurinta deoarece acest filtru se afla la exterior, deasupra. Cu filtrul de tip HD cea mai mare parte a prafului este retinuta. Cu ajutorul celorlalte trei tipuri de filtre, anti-Bacteria, anti-alergenic si anti-virus, aerul este mentinut sanatos si curat.

Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Full HD, Easy Filter, Fast Cool, Auto Clean Poza 1 Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Full HD, Easy Filter, Fast Cool, Auto Clean Poza 2

Functii generale

Ca la majoritatea aparatelor de aer conditionat modern intalnim si la aparatul de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Full HD, Easy Filter, Fast Cool, Auto Clean, functiile de incalzire, racire, ventilare, dezumidificare Sleep/Night Mode si Auto-Restart.

Functia de Auto Restart este foarte importanta deoarece, in momentul in care exista o defectiune sau o intrerupere a curentului electric, aparatul de aer conditionat va relua programul la valorile setate in momentul repararii sau redarii curentului electric, repornind automat.

De asemenea si functia Sleep/Night Mode este foarte importanta. Aparatele de aer conditionat cu aceasta functie speciala, sunt silentioase si pastreaza o temperature optima in functie de metabolismul corpului uman in cazul in care doriti sa-l lasati pornit in timpul somnului.

O alta functie pe cat de importanta, pe atat de utila este Autocuratarea.

Functiile speciale ale aerului conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Full HD, Easy Filter, Fast Cool, Auto Clean, incepe sa raceasca aerul utilizand la inceput modul puternic Fast Cool, astfel incat sa ajunga rapid la temperatura setata. Ulterior, trece automat la modul Comfort Cool, pentru a mentine temperatura. Asadar, nu va trebui sa schimbati setarile din telecomanda si nici nu va trebui s ava ingrijorati pentru ca se va raci prea tare incaperea.

Un alt beneficiu incadrat la functii special este Single User mode ceea ce il face special. Daca este o singura persoana in incapere, aceasta trebuie sa seteze functia Single User si astfel se bucura de o temperature optima dar se face economie la energia electrica.

Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Full HD, Easy Filter, Fast Cool, Auto Clean Poza 4 Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Full HD, Easy Filter, Fast Cool, Auto Clean Poza 3

Concluzie

Recomandam aparatul de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Full HD, Easy Filter, Fast Cool, Auto Clean pentru ca este ideal atat pentru familii datorita filtrelor de ultima generatie, cat si persoanelor singure, care vor face economie utilizandu-l.

1 COMMENT

  1. Ca orice muritor de rand am cumparat acest aparat de aer conditionat. Un aparat foarte laudat din punct de vedere al filtrarii aerului. Problema este ca voi comercializati aceste aparate FARA FILTRE,nenorocirea este ca nu e prea usor sa le gasesti,deja am 2 saptamani de cand caut,sper sa am noroc. Emag,tine-mi pumnii sa gasesc filtrele care trebuia sa mi le dai atunci cand am cumparat aparatul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here