Aparat de aer condiționat Samsung AR18FSFPDGMNEU – Impresii, Preț

0
637
Aparat de aer condiționat Samsung AR18FSFPDGMNEU - Impresii, Preț

Dacă ați ales să alocați vara aceasta un buget decent pentru cumpărarea unui aparat de aer condiționat, vă doriți cu siguranță un model care să vă ofere confortul pe deplin vara aceasta. Un aparat de aer condiționat Samsung AR18FSFPDGMNEU îndeplinește aceste cerințe.

Acest aparat cu o capacitate de 18000 BTU  vă va ține departe temperaturile mult prea  ridicate din locuința dumneavoastră.

Caracteristici generale

Unitatea interioară are dimensiunile de 1065 x 298 x 230 milimetri și o greutate de 13 kilograme. Poate emite un sunet de maxim 57 decibeli, tipic pentru un aparat de aer condiționat, așa că cel mai probabil funcționarea acestuia nu vă va deranja. Aceasta unitate este albă.

Unitatea exterioară măsoară 880 x 638 x 310 milimetri și cântărește 43,5 kilograme. Produce un sunet cu intensitatea maximă de 65 decibeli, care însă nu vă va deranja vecinii, datorită amplasării acesteia într-un spațiu deschis.

În pachet veți găsi și o telecomandă pentru controlul de la distanță al aparatului.

Acest model are o capacitate de 18000 BTU, fiind destinat folosirii în încăperi mari sau locuințe cu suprafața de 40-50 mp.

Eficiența energetică

Samsung AR18FSFPDGMNEU, 18000 BTU face parte din două clase energetice diferite, deoarece are 2 funcții principale: încălzire și răcire. Astfel, la răcire acesta se încadrează în clasa de energie A++, iar funcția de încălzire face parte din clasa A. Acestea sunt unele dintre cele mai eficiente clase energetice de pe piață. Prin urmare, lună de lună veți beneficia de economii substanțiale la factura de la electricitate.

Puterea consumată la răcire este de 1470 W, în timp ce la încălzire aparatul consumă 1740 W.

Aparat de aer condiționat Samsung AR18FSFPDGMNEU - Impresii, Preț Aparat de aer condiționat Samsung AR18FSFPDGMNEU - Impresii, Preț (2)

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Samsung AR18FSFPDGMNEU

Pe lângă funcțiile de bază și performanța ridicată, aparatul mai dispune și de câteva funcții suplimentare. Cu Samsung AR18FSFPDGMNEU viața va fi mai ușoară.

Funcția de dezumidifcare este cea care elimină excesul de umiditate din aer, pentru ca aerul să fie curat, uscat și sănătos.

Modul Turbo se ocupă cu aducerea temperaturii din încăpere sau locuință la nivelul selectat în cel mai scurt timp posibil, crescând pentru scurt timp capacitatea aparatului.

Funcția Timer vă permite să programați când anume, într-un interval de 24 de ore, să pornească sau să se oprească aparatul.

Modul 2 Step Cooling răcește încăperea în 2 pași simpli. Mai întâi, aparatul funcționează la capacitate maximă pentru aducerea încăperii la temperatura dorită, apoi o menține.

Funcția autocurățare se asigură ca aparatul de aer condiționat nu va produce mucegai și nu va răspândi microbi, ca alte aparate convenționale. Prin urmare, chiar și după oprirea aparatului, ventilatorul va mai funcționa pentru a menține unitatea interioară uscată.

În plus, Samsung AR18FSFPDGMNEU, 18000 BTU are un filtru de mare densitate cu înveliș antibacterian. Veți fi protejat tot timpul de praf și bacterii.  De asemenea, curățarea acestui tip de filtru este deosebit de ușoară.

Cui îi recomandăm un aparat de aer condiționat Samsung AR18FSFPDGMNEU, 18000 BTU?

Recomandăm acest model oricui are un buget destul de mare și o încăpere de răcit la fel de mare, dar nu vrea să facă un compromis în privirea confortului sau a calității aerului. Acest aparat oferă un aer curat, sănătos și funcții deosebit de utile în orice împrejurări.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here