Aparat de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE – Păreri și Preț

0
1059
Aparat de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE - Păreri și Preț

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de aer condiționat performant și potrivit unei încăperi cu suprafața mare (între 24 – 35 mp) sau unei locuințe mici, un aparat de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE este printre primele noastre recomandări.

De ce să nu vă relaxați vara aceasta fără grija temperaturilor crescute, respirând un aer proaspăt și totodată răcoritor?

Caracteristici generale

În privința designului, deși nu este cel mai arătos model din gama lui de preț, acest aparat de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE 12000 BTU vă va surprinde totuși într-un mod foarte plăcut. Designul acestuia  triunghiular este o inovație din partea companiei și are rol funcțional, ajutând la circularea aerului prin casă mai rapid și pe distanțe mai mari.

Aparatul dispune și de un invertor digital foarte eficient energetic, ce vă va ajuta să evitați facturile mari la curent, menținând temperatura setată fără să necesite porniri și opriri frecvente.

Fiind un aparat de aer condiționat de tip split, acesta este alcătuit din 2 componente principale. Unitatea interioară are dimensiunile de 826 x 261 x 261 milimetri și o greutate de 9,5 kilograme, în timp ce unitatea exterioară are dimensiunile de 720 x 548 x 265 milimetri și cântărește 28,5 kilograme. Ambele sunt albe.

Un aspect nu tocmai plăcut al acestui aparat este reprezentat de faptul că unitatea interioară face un zgomot mai puternic decât cea exterioară, deși intensitatea volumului nu este una tocmai neobișnuită. Astfel, în interior va produce un zgomot maxim de 56 decibeli, iar în exterior un zgomot de până la 46 decibeli.

Aparat de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE - Păreri și Preț (2) Aparat de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE - Păreri și Preț (3)

Clasa energetică

Acest aparat de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE 12000 BTU face parte din 2 clase energetice. Prima, cea care corespunde funcției de răcire, este A++, iar a doua, care corespunde funcției de încălzire, este A+. Ambele sunt 2 clase energetice foarte econome, astfel încât puteți lăsa grija unei facturi la electricitate umflate deoparte.

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE

Chiar dacă are unele mici inconveniente, aparatul compensează prin câteva funcții foarte utile, pe care vi le voi prezenta mai jos. În fond, nu există produse perfecte, iar cele care se apropie foarte mult de perfecțiune au un cost exorbitant.

Modurile Fast Cool și Comfort Cool permit răcirea aerului în două etape principale: în primă fază este folosit modul Fast Cool pentru a ajunge la temperatura dorită în timpul cel mai scurt, urmând ca în faza a doua să se treacă la modul Comfort Cool, care are rolul de a menține temperatura. În acest fel nu va trebui să modificați setările de mai multe ori și nu vi se va face nici frig.

Aparat de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE - Păreri și Preț (4) Aparat de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE - Păreri și Preț (5)

Funcțiile Virus Doctor și Easy Filter ajută la eliminarea prafului, alergenilor, bacteriilor dar și a 4 viruși cunoscuți, printre care și H1N1. Astfel, vă asigurați că aerul pe care îl respirați este cât mai proaspăt și mai sănătos.

Tehnologia Triple Protector Plus ajută la evitarea supraîncărcării compresorului cu electricitate, iar aparatul poate funcționa la temperaturi foarte înalte, de până la 58 °C.

Bineînțeles, nu putea lipsi compatibilitatea WiFi, care vă permite controlul aparatului de la distanță, oriunde v-ați afla.

Merită să cumpărați un aparat de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE?

Recomandăm aparatul de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE 12000 BTU oricui pune accentul pe performanță și funcționalitate și nu este deranjat foarte tare de un zgomot mai ridicat al unității interioare. Acest model este conceput pentru a oferi o eficiență cât mai crescută în utilizare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here