Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE – pareri si review

0
679

Tot mai multi oameni tin cont de firma celui mai bun aparat de aer conditionat, cand doresc sa achizitioneze. Samsung este un brand foarte cunoscut nu numai la telefoanele mobile, ci si la electocasnice in general.Daca v-am convins sa alegeti acest brand, atunci aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE, este cel mai bun pentru casa dumneavoastra.

Caracteristici generale

Designul dreptunghiular al aparatului de aer conditionat Samsung ii imbunatateste performanta, facand aerul rece sa circule prin casa mai repede, mai departe si mai amplu. Garanteaza un stil de viata elegant, cu frumusetea fara egal a noului aparat. Coeficientul randamentului sezonier la racire SEER este 6.1, iar cel de racire EER 2.76.
Coeficientul randamentului sezonier la incalzire SCOP este 3.8, iar cel la incalzire COP 3.5.Aparatele de tip Inverter au un randament mai bun atat pentru racire cat si pentru incalzire.

Aparatul de aer conditionat Samsung are un filtru Full HD ce ofera o filtrare imbunatatita, eliminand chiar si cele mai mici particule microscopice de praf si transforma aerul poluat intr-un aer curat si energizat. Filtrele nu trebuie aruncate, ele pot fi spalate foarte usor cu apa de la robinet, astfel mentineti intotdeauna aerul curat si proaspat, cu ingrijirea simpla si usoara a filtrului.

Consumul energetic

Acest aparat se incadreaza in clasa energetica de racire A++,cu o capacitate de 12000BTU, iar clasa energetica la incalzire A.Acest aparat are un consum de energie foarte mic, deoarece se incadreaza in clasa cu cel mai scazut consum de electricitate.

Functii si performante

Aparatele de aer conditionat Samsung dispun de ultima tehnologie in materie de motor, si anume tehnologia Smart Inverter. Acestea nu doar ca utilizeaza mai putina energie decat celelalte modele, ci au si castigat una dintre cele mai bune evaluari Seasonal Energy Efficinecy Ratting (SEER), de A+++/8.5(Seria K,9K).

Aparatele cu tip Inverter racesc mai rapid incaperea, din clipa pornirii aparatului si reduc treptat puterea compresorului si turatia ventilatoarelor pe masura ce temperatura ambientala se apropie de valoarea setata din telecomanda.Odata atinsa aceasta temperatura compresorul si ventilatoarele functioneaza la o putere redusa, fiind astfel mai silentioase si consumand cu 30% mai putin decat modelele fara Inverter.In plus aparatele cu Inverter sunt capabile sa si incalzeasca nu doar sa raceasca camera.

Functia Auto Clean, cand aparatul este oprit aceasta functie actioneaza automat catre ventilator pentru a indeparta praful si umiditatea din schimbatorul de caldura. Astfel aerul ramane curat si uscat si impiedica inmultirea bacteriilor si a mucegaiului.

Acest aparat este prevazut cu un filtru antibacterian, ce colecteaza particulele minuscule de praf si de virusi pe care nici macar nu-i vedeti.

Functia Turbo Cooling(racire rapida), se foloseste in situatiile in care temperatura din camera este foarte ridicata si se doreste o racire intr-un timp foarte scurt.Ventilatorul unitatii interne functioneaza la viteza maxima pentru a ajunge la temperatura setata.Este modul care consuma cel mai mult curent electric, dar da si cele mai bune rezultate intr-un interval scurt de timp.

Functia dezumidificare, este cel mai interesant mod al unui aparat de aer conditionat deoarece reduce nivelul de umiditate din incapere.

Modul Good Sleep(noapte buna),creeaza climatul dorit pentru un somn bun.Cu ajutorul controlului temperaturii, te simti confortabil, astfel vei adormi foarte repede.

Aparatul are un consum zero in starea de repaus deoarece evita irosirea de energie la pornire si oprire si beneficiaza de o tehnologie de control imbunatatita.Noul aparat de aer conditionat de la Samsung economiseste bani chiar si atunci cand este oprit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here