Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE – Păreri, Preț

0
603
Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE - Păreri, Preț

Dacă vă doriți temperatura perfectă în casa / biroul dumneavoastră, indiferent de gradele Celsius care sunt afară, vă sfătuim să achiziționați un aparat de aer condiționat Samsung AR12KSFHBWKNZE.

Având în vedere designul, funcțiile și caracteristicile acestuia specifice unui aparat Samsung, acest aer condiționat nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră.

Caracteristici generale

Samsung AR12KSFHBWKNZE este un aparat de aer condiționat de tip split, cu un design elegant și modern care își poate găsi foarte ușor locul în casa dumneavoastră datorită culorii de alb imaculat pe care o are. Nici panoul de control nu este unul urât, având o culoare de violet închis, fapt pentru care acesta dă o notă de eleganță crescută.

Unitatea interioară este de culoare albă, măsoară 820 x 285 x 227 milimetri și poate scoate un zgomot de maxim 59 db, în timp ce unitatea exterioară este tot de culoare albă, măsoară 660 x 475 x 242 milimetri și poate scoate un zgomot de maxim 65 db.

res_724f642e771358b665fcfbb7ad7cff27_full res_d67e644109681de34eaf576056bf0b2a_full

Clasa energetică aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE

Aparatul de aer condiționat Samsung AR12KSFHBWKNZE este foarte bun de folosit vara, având clasa de energie răcire A++, însă, acesta poate fi folosit fără nici o problemă și iarna, având clasa de energie încălzire A.

Funcții și performanțe aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE

Dacă până acum acest aparat de aer condiționat Samsung AR12KSFHBWKNZE nu v-a dat prea multe motive să îl cumpărați, vă asigurăm că funcțiile numeroase și inovatoare pe care acesta le are vă vor stârni interesul într-un timp foarte scurt.

Față de aparatele de aer condiționat convenționale care consumă energie chiar și atunci când sunt oprite, acest aparat are un tablou de control îmbunătățit, fapt pentru care acesta va consuma cantități minuscule de energie atunci când este oprit.

res_06a9a01c45118e69004e163143153d3c_fullres_1ead8c9c5c7bda5fe515078a6829e346_full

Cu ajutorul funcției Smart Inverter aparatul este unul mult mai economic, care reușește să ajungă la temperatura dorită într-un timp cât mai scurt și totodată este și funcția care ajustează fluctuațiile pentru a ajuta aparatul să rămână la o temperatură constantă.

Deoarece cu toții ne dorim să avem în casa noastră un aer cât mai proaspăt, cât mai răcoritor și cel mai important, cât mai curat, acest aparat de aer condiționat Samsung AR12KSFHBWKNZE este dotat cu un filtru antibacterian care reușește să colecteze până și cele mai mici particule de praf și de viruși, pe care ochiul uman nici măcar nu le poate vedea.

Turbo Cooling este funcția pe care o s-o iubiți în zilele în care veniți acasă sătul de canicula de afară sau înfrigurat. Această funcție ajută aparatul să ajungă la o viteză maximă, reușind să vă aducă camera la temperatura dorită foarte rapid.

O altă funcție pe care acest aparat de aer condiționat o mai are ar fi aceea de dezumidificare. Acesta vă asigură că în casa dumneavoastră nu vor exista urme de umiditate. Un lucru foarte important la această funcție este acela că nu veți fi nevoit să aruncați nici măcar un pahar de apă în urma dezumidificării, aparatul reușind să se ocupe de toate.

Auto Clean este funcția care vă va scăpa de orice griji. Această funcție are rolul de a lăsa ventilatorul să funcționeze chiar și atunci când aparatul este oprit, fapt pentru care  acesta va menține totul uscat pentru a nu exista riscul de a se produce mucegai.

Concluzii

Dacă:

  • dumneavoastră vă doriți un aparat de aer condiționat pe care să îl folosiți mai mult în timpul verii decât în timpul iernii
  • nu sunteți deranjat foarte tare de zgomotul pe care îl poate produce unitatea interioară
  • vă doriți un aparat cu design elegant

Aparatul de aer condiționat Samsung AR12KSFHBWKNZE este cel pe care noi vi-l recomandăm să îl achiziționați cu încredere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here