Aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU – Păreri

0
786
Aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU - Păreri

Acest aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU are un raport calitate / preț foarte bun, un design modern și o clasă energetică performantă.

În această perioadă, cu temperaturi foarte ridicate, multe persoane caută un aparat de aer condiționat performant, însă se opresc cu privirea doar asupra modelelor ieftine, care nu au prea multe de oferit.

Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter, 12000 BTU este un aparat destul de scump, însă cu un raport calitate/preț foarte bun, după cum urmează să vă convingeți.

Caracteristici generale

Designul unic triunghiular al acestui aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU este unul modern, elegant și cu un rol funcțional în același timp. Acesta permite aerului să circule mai repede, mai amplu și pe distanțe mai mari. În plus, filtrul acestuia, ce dispune și de un înveliș antibacterian, ajută la eliminarea prafului, alergenilor, bacteriilor dar și a virușilor. Acest filtru poate fi accesat și demontat foarte ușor pentru a-l curăța atunci când este nevoie.

Fiind un aparat de tip split, acesta este alcătuit din două componente principale. Unitatea interioară are dimensiuni de 936 x 267 x 264 mm, o greutate de 12,5 kg și poate emite un zgomot maxim de 58 dB, destul de ridicat, însă care nu ar trebui să vă deranjeze în majoritatea timpului. Unitatea exterioară are mărimile de 790 x 545 x 285 / 790 x 548 x 285 mm, cântărește 35 kg și poate produce un zgomot maxim de până la 62 dB, însă, aflându-se în afara locuinței, acesta nu vă va deranja nici pe dvs. nici pe altcineva. Ambele unități sunt albe.
Capacitatea acestui model este de 12000 BTU, acest lucru însemnând că poate răci sau încălzi fără probleme spații cu suprafața cuprinsă între 24 și 35 mp.

Bineînțeles, dispune și de un invertor digital pentru a asigura confortul pe perioade lungi de timp, folosind în același timp cât mai puțină energie.

Aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU - Păreri (2) Aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU - Păreri (3) Aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU - Păreri (4)

Clasa energetică aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU

Acest aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter, 12000 BTU face parte din clasa energetică A++, atât în cazul funcției de răcire, cât și în cazul celei de încălzire, din punct de vedere al consumului economic de electricitate. Clasa A++ este a doua ca eficiență, după A+++, astfel încât, puteți fi sigur că achiziționând acest aparat de aer condiționat veți face o economie substanțială la factura lunară pentru curentul electric.

Funcții și performanțe

Acest model beneficiază, pe lângă funcțiile pe care le încorporează orice aparat, de alte câteva funcții suplimentare, care vă vor îmbunătăți viața și vă vor ușura utilizarea.

Funcția Smart WiFi vă permite să controlați aparatul de oriunde v-ați afla, fără a mai trebui să vă faceți griji că atunci când veniți de la serviciu, de exemplu, va trebui să îl porniți și să așteptați să regleze temperatura.

Smart Installation este numele funcției care se asigură că totul este funcțional și că aparatul funcționează în mod optim. Această funcție este completată de Smart Check, un sistem de monitorizare a erorilor care vă oferă poate oferi informații despre eventualele defecte.

Funcția Turbo are rolul de a aduce încăperea la temperatura dorită într-un timp cât mai scurt, sporind temporar capacitatea aparatului.

Cui recomandăm un aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU, 12000 BTU?

Recomandăm acest model oricui își dorește o soluție performantă și elegantă la temperaturile extreme de afară, fără a fi dispus să sacrifice confortul de zi cu zi pentru un preț mai scăzut, dar în același timp, care înțelege că raportul calitate/preț este unul foarte important.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here