Aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU – Păreri și Preț

Un aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter, 12000 BTU nu vă va dezamăgi la niciun capitol. Principalele sale atuuri sunt performanța și designul.

0
860
Aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU - Păreri și Preț

Un aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter, 12000 BTU nu vă va dezamăgi la niciun capitol. Principalele sale atuuri sunt performanța și designul.

Sunteți în căutarea unei soluții pentru temperaturile extreme ce-și fac apariția frecvent atât vara cât și iarna? Atunci probabil că sunteți de acord că electrocasnicele pe care plănuiți să le folosiți un timp îndelungat trebuie să aibă câteva atuuri de bază.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter

Unitatea interioară a aparatului are dimensiunile de 936 x 267 x 264 mm, o greutate de 12,5 kg și poate atinge un zgomot maxim de 58 dB. Destul de tipic și suficient de scăzut încât să nu vă deranjeze. Unitatea exterioară are dimensiunile de 790 x 545 x 285 / 790 x 548 x 285 mm, cântărește 35 kg și poate produce un zgomot de maxim 62 dB, care cu siguranță nu va deranja pe nimeni, având în vedere că se află în afara locuinței. Ambele unități sunt albe.

Pentru funcționarea aparatului, este necesar ca temperatura din exterior să fie între -15 și 46 °C.

Capacitatea acestui aparat este e 12000 BTU, asta însemnând că e potrivit încăperilor sau locuințelor cu o suprafața între 24 și 35 mp.

Filtrul inovator de la Samsung are un înveliș antibacterian, protejându-vă de praf și bacterii, iar atunci când este nevoie, îl puteți demonta și curăța foarte ușor.

Clasa energetică

Fiind un aparat nu tocmai ieftin, dar care își justifică prețul, Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter, 12000 BTU are clasa energetică A++ atât pentru răcire, cât și pentru încălzire. Această clasă e a doua ca eficiență, după A+++, în privința economisirii electricității. Astfel, vă va ajuta să economisiți considerabil energia electrică, și, implicit, și bani.

Puterea consumată la încălzire este de 1050 W, iar cea consumată la răcire este de 940 W.

Aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU - Păreri și Preț (2) Aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU - Păreri și Preț (3)

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU

Aparatul integrează cam toate funcțiile pe care vi le-ați putea dori și care vă vor face viața mult mai ușoară iar momentele de relaxare și mai plăcute.

Funcția 2 Step Cooling vă scapă de grija de a schimba manual setări și vă asigură temperatura ideală cât mai rapid, în doi pași. Mai întâi, aparatul atinge cât mai rapid temperatura dorită, apoi se ocupă doar de menținerea ei.

Funcția Smart WiFi nu putea nici ea să lipsească. Acesta vă permite să controlați aparatul de oriunde v-ați afla, de pe un smartphone sau o tabletă. Astfel, puteți alege să îl opriți când nu sunteți acasă și să îl porniți cu puțin timp înainte de a vă întoarce.

Este prezentă și funcția de dezumidificare, care elimină excesul de umiditate din aer, făcându-l mult mai ușor de respirat și mai sănătos.

Dispune și de funcția Autocurățare, care are rolul de a evita formarea de mucegai și de bacterii în interiorul aparatului.

Funcția Turbo este cea care vă permite să setați temperatura dorită, urmând ca aparatul să o atingă în cel mai scurt timp posibil.

De ce recomandăm acest aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU, 12000 BTU?

Acest aparat de aer condiționat se potrivește persoanelor care vor un confort maxim și nu se sfiesc să cheltuiască niște bani în plus pentru asta. Prețul este așadar unul justificat, asigurându-vă, prin cumpărarea acestui model, că respirați un aer curat, sănătos și răcoritor.

Aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU: Vezi Oferta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here