Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSWSBWKNZE – Impresii, Preț

0
869
Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSWSBWKNZE - Impresii, Preț

Un aparat de aer condiționat Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU nu vă va dezamăgi la niciun capitol. Principalele sale atuuri sunt performanța și designul.

Sunteți în căutarea unei soluții pentru temperaturile extreme ce-și fac apariția frecvent atât vara cât și iarna? Atunci probabil că sunteți de acord că electrocasnicele pe care plănuiți să le folosiți un timp îndelungat trebuie să aibă câteva atuuri de bază.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter

Unitatea interioară a aparatului are dimensiunile de 826 x 261 x 261 milimetri și o greutate de 9,5 kilograme. Poate atinge un zgomot maxim de 54 decibeli, destul de tipic și suficient de scăzut încât să nu vă deranjeze. Unitatea exterioară are dimensiunile de 720 x 548 x 265 milimetri și cântărește 28,5 kilograme. Poate produce un zgomot de maxim 59 dB, care cu siguranță nu va deranja pe nimeni, având în vedere că se află în afara locuinței. Ambele unități sunt albe.

Capacitatea acestui aparat este e 9000 BTU, asta însemnând că e potrivit încăperilor sau locuințelor cu o suprafața între 18 și 25 mp.

Filtrul inovator de la Samsung are un înveliș antibacterian, protejându-vă de praf și bacterii, iar atunci când este nevoie, îl puteți demonta și curăța foarte ușor.

Clasa energetică

Acesta este un aparat nu tocmai ieftin, dar care își justifică prețul. Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU are clasa energetică A+ pentru încălzire și A++ pentru funcția de răcire. Aceste clase sunt foarte aproape ca eficiență de A+++, în privința economisirii electricității. Astfel, aparatul vă va ajuta să economisiți considerabil energia electrică, și, implicit, și bani.

Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSWSBWKNZE - Impresii, Preț (2) Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSWSBWKNZE - Impresii, Preț (3)

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU

Aparatul integrează cam toate funcțiile pe care vi le-ați putea dori și care vă vor face viața mult mai ușoară iar momentele de relaxare și mai plăcute.

Funcția 2 Step Cooling vă scapă de grija de a schimba manual setări. În plus vă asigură temperatura ideală cât mai rapid, în doi pași. Mai întâi, aparatul atinge cât mai rapid temperatura dorită, apoi se ocupă doar de menținerea ei.

Funcția Smart WiFi nu putea nici ea să lipsească. Acesta vă permite să controlați aparatul de oriunde v-ați afla, de pe un smartphone sau o tabletă. Astfel, puteți alege să îl opriți când nu sunteți acasă și să îl porniți cu puțin timp înainte de a vă întoarce.

Este prezentă și funcția de dezumidificare. Aceasta elimină excesul de umiditate din aer, făcându-l mult mai ușor de respirat și mai sănătos.

Funcția Smart Installation este cea care verifică dacă aparatul de aer condiționat este instalat în mod optim. Evitați astfel defectele de instalare și reduceți șansele ca aparatul să funcționeze necorespunzător pe viitor.

Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSWSBWKNZE - Impresii, Preț (4) Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSWSBWKNZE - Impresii, Preț (5)

De ce recomandăm acest aparat de aer condiționat Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU?

Acest aparat de aer condiționat se potrivește persoanelor care vor un confort maxim și nu se sfiesc să cheltuiască niște bani în plus pentru asta. Prețul este așadar unul justificat, asigurându-vă, prin cumpărarea acestui model, că respirați un aer curat, sănătos și răcoritor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here