Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000BTU – pareri si review

0
573

E aglomeratie mare in magazine odata cu venirea verii, deoarece oamenii se agita sa-si cumpere astfel de electrocasnice cand isi dau seama ca nu mai pot sta in casa si indura caldura, asadar cel mai bine este sa ti-l montezi din timp daca stii ca vei avea nevoie. Stiti deja ca cei de la Samsung au performante deosebite si puteti fi siguri de calitatea lui fiind semnat de catre o companie atat de recunoscuta. Acum va puteti bucura de o atmosfera racoroasa cu aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE.

Caracteristici generale

Aparatul de aer conditionat Samsung economiseste bani si are o frumusete naturala. Designul simplu si placut, de un alb imaculat, ii ofera o eleganta absoluta. Capacitatea generala de 9000BTU il face perfect pentru o suprafata de 20mp. Unitatea interna are o lungime de 820mm,o latime de 285mm si o inaltime de 215mm si cantareste 8.2kg. Zgomotul emis de unitate este de 56dB. Dimensiunile unitatii exterioare sunt lungime 660mm, latime 242mm si inaltime 475mm cu o greutate de 22.4kg. Zgomotul emis de aceasta este de 63dB.Functia de racire opereaza atunci cand temperatura din camera este cuprinsa intre -5 si +46grade.Functia de incalzire este optima atunci cand temperatura maxima este +24 iar cea minima este de -10grade.
Pentru ca aerul ventilat de acesta sa fie intotdeauna curat,lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute, aparatul este echipat cu un filtru de inalta densitate Full HD. Filtru HD filtreaza mai bine, inlaturand cele mai mici particule microscopice de praf si transformand aerul poluat in aer curat. Astfel curatarea filtrului devine mai comoda. Trebuie doar sa curatati filtru cu un jet de apa care indeparteaza murdaria .Aer curat si proaspat cu o curatare simpla si usoara.

Clasa de energie

Clasa energetica de racire este A+, cu o capacitate nominala de racire de 2.5kW. Clasa energetica la incalzire este A, iar capacitatea nominala la incalzire de 3.2kW. Tensiunea de alimentare este de 240V.

Functii si performante

Motorul ventilatorului BLDC asigura reducerea consumului de energie in timpul functionarii aparatului. Are o imbunatatire a designului lamelelor si a fluxului de aer.

Pe masura ce tehnologia Inverter avanseaza, sistemele de aer conditionat devin tot mai silentioase, mai economice si mai puternice.

Modul Turbo
se foloseste pentru a ajunge la temperatura dorita in cel mai scurt timp posibil si cu un consum redus de energie.

O alta functie importanta este Sleep/Night mode, prin asta se intelege ca aparatul poate fi setat pe acesta functie pentru a functiona pe timp de noapte astfel incat sa nu simti chiar atat de mult aerul rece si desigur nu produce zgomot.

Fast Cool este modul de racire rapida, raceste mult mai rapid prin functionarea compresorului la nivel maxim cu cea mai rapida viteza a ventilatorului timp de 30 minute.

Cand aparatul este oprit, functia Auto curatare ruleaza automat catre ventilator pentru a indeparta praful si umiditatea din schimbatorul de caldura.

Power save ajuta la economisirea energiei si opreste ventilatorul unitatii interne, scazand astfel consumul de curent si nivelul de zgomot.

Auto restart permite repornirea aparatului, la ultimele setari, dupa o cadere de tensiune sau scoaterea accidentala din priza.

Functiile din dotare sunt cele standard:racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare.

Dezumidificarea este caracteristica sistemelor de climatizare deoarce elimina umezeala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here