Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000 BTU

0
739
Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000 BTU

Dacă vă aflați în căutarea unui aer condiționat, care să vă permită să scăpați de grija temperaturilor extreme, dar în același timp să fie și accesibil, un aparat de aer condiționat Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000 BTU este una dintre cele mai potrivite alegeri.

Nu vă faceți griji, deși nu dispune de funcțiile modelelor mai scumpe, acest aparat nu compromite confortul sau performanța în favoarea unui preț mai mic.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Samsung AR09KSFPEWQNZE

Unitatea interioară are dimensiunile de 820 x 285 x 215 mm, o greutate de doar 8,2 kg (fiind mai ușoară decât multe alternative mai scumpe) și poate emite un zgomot maxim de 56 dB, suficient de mic încât să nu vă deranjeze în mod obișnuit. Unitatea exterioară are mărimile de 660 x 475 x 242 mm, cântărește doar 22,5 kg și poate produce un zgomot de fundal de până la 63 dB, care nu vă va deranja vecinii. Ambele unități sunt albe.

Acest aparat este recomandat unei încăperi sau locuințe cu suprafața între 18 și 25 mp, capacitatea lui de răcire fiind de 9000 BTU.

Dispune și de nu filtru inovator de densitate mare și înveliș antibacterian, capabil să elimine cele mai mici particule de praf, bacterii și să purifice aerul poluat de afară. În plus, acesta se poate demonta și spăla foarte ușor.

Clasa energetică

Având două întrebuințări principale, una de încălzire și alta de răcire, acest aparat de aer condiționat Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000 BTU face parte din două clase energetice. Funcția de încălzire face parte din clasa A, în timp ce clasa de energie la răcire este A+. Clasa A+ este a treia ca eficiență din punct de vedere al consumului de electricitate, după clasa A+++, asigurându-vă astfel facturi lunare mai mici.

Astfel, puterea consumată la răcire este de 780 W, în timp ce puterea consumată la încălzire este de 910 W.

În pachet veți găsi inclusă și o telecomandă, pentru controlul aparatului de la distanță.

Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000 BTU (2) Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000 BTU (3) Aparat de aer condiționat Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000 BTU (4)

Funcții și performanțe

Acest aparat de aer condiționat Samsung AR09KSFPEWQNZE dispune de un număr suficient de funcții care să justifice prețul, dar nu are atât de multe încât acesta să crească dincolo de un nivel accesibil.

Modul Turbo sporește temporar viteza aparatului, pentru a ajunge cât mai rapid la tempratura dorită.

Funcția de dezumidificare este una vitală, aceasta având rolul de a elimina excesul de umezeală din aer, protejându-vă astfel de afecțiuni respiratorii și păstrând o atmosferă confortabilă.

Modul Two Step Colling vă scapă de grija de a seta de prea multe ori aparatul, răcind încăperea în 2 pași. În primă fază, temperatura va scădea cât mai rapid pentru a ajunge la valoarea dorită, iar în a doua fază, aceasta va fi menținută, fără variații care să vă producă disconfort.

Funcția curățare automată vă ajută să evitați apariția mucegaiului și a microbilor în interiorul aparatului, păstrând în mod automat ventilatorul în funcțiune, chiar și la oprirea aparatului.

În plus, având un panou de control îmbunătățit, acesta consumă foarte puțină energie electrică atunci când aparatul se află în standby.

Se potrivește un aparat de aer condiționat Samsung AR09KSFPEWQNZE nevoilor dvs.?

Un aparat de aer condiționat Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000 BTU este o alegere excelentă pentru oricine caută un preț accesibil. Acesta are un raport calitate/preț foarte bun și dispune de toate funcțiile necesare pentru crearea unui mediu curat, răcoritor și sănătos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here