Aparat de aer condiționat Samsung AR09JSPFAWKNEU – Păreri, Preț

0
626
Aparat de aer condiționat Samsung AR09JSPFAWKNEU - Păreri, Preț

Odată cu vara vin și temperaturile foarte ridicate. Dar cu un aparat de aer condiționat Samsung AR09JSPFAWKNEU veți avea vara la care ați visat.

În același timp cu vara și cu timpul liber pe care îl aveți în concediu sau vacanță, vin, din păcate, și temperaturile foarte ridicate care vă pot împiedica să vă relaxați așa cum ați fi vrut.

Vestea bună este că puteți evita acest lucru, achiziționându-vă un aparat de aer condiționat sau înlocuindu-l pe cel vechi cu unul mai performant, dacă nu mai face față. Unul dintre cele mai potrivite modele pentru un living spațios sau o locuință mică îl reprezintă acest aparat de aer condiționat Samsung AR09JSPFAWKNEU Inverter 9000 BTU.

Caracteristici generale

Acest aparat de aer condiționat este unul de tip split, însemnând că este format din două componente de bază. Prima, unitatea interioară, cântărește 12,5 kilograme, are dimensiunile de 936 x 267 x 264 milimetri și poate produce un zgomot maxim de 56 decibeli. A doua componentă, și anume unitatea exterioară, are o greutate de 35 de kilograme, mărimile de 790 x 548 x 285 milimetri și emite un zgomot de maxim 59 decibeli. În privința zgomotului din interior, nu vă va deranja decât dacă sunteți ușor iritat de zgomotele de fundal. Ambele unități sunt albe.

Acest aparat poate răci cu brio o suprafață de 18-25 metri pătrați, având o capacitate 9000 BTU. Filtrul S-Plasma Ion asigură o calitate superioară a aerului, având o densitate mare și înveliș antibacterian, caracteristici care ajută la eliminarea bacteriilor, alergenilor și virușilor din mediul înconjurător.

Dispune, bineînțeles, și de un afișaj LCD și de telecomandă.

Aparat de aer condiționat Samsung AR09JSPFAWKNEU - Păreri, Preț (2) Aparat de aer condiționat Samsung AR09JSPFAWKNEU - Păreri, Preț (3)

Clasa energetică

Acest aparatde aer condiționat Samsung AR09JSPFAWKNEU Inverter, 9000 BTU nu dezamăgește nici când vine vorba de consumul de electricitate. În mod tipic, are 2 clase energetice, însă acestea sunt de top. Clasa de energie pentru răcire este A+++ (cea mai economică clasă existentă), iar cea pentru încălzire este A++, a doua ca eficiență. Astfel, banii investiți în acest aparat sunt justificați și datorită economiei pe care o veți face la factura pentru curentul electric.

Funcții și performanțe: aparat de aer condiționat Samsung AR09JSPFAWKNEU

Acest aparat de aer condiționat Samsung AR09JSPFAWKNEU dispune de toate funcțiile necesare, dar și de câteva suplimentare pentru a vă face viața mai ușoară.

Spre exemplu, funcția Smart WiFi vă permite controlul aparatului de oriunde v-ați afla, de pe smartphone sau tabletă, iar funcția Smart Check vă ajută să înțelegeți ce anume nu funcționează în cazul în care acesta se defectează.

O altă funcție asemănătoare o reprezintă Smart Installation, care verifică dacă instalarea a fost făcută în mod optim și dacă aparatul funcționează la performanță maximă.

Modul de răcire 2 Step Cooling se asigură că răcirea aerului se va face cât mai rapid posibil și în același timp cât mai confortabil. Astfel, aparatul poate răci cât mai rapid posibil aerul, până ajunge la temperatura dorită, iar apoi să îl mențină la acea temperatură.

Modul Single User vă permite să economisiți energie, atunci când sunteți singur, utilizând compresorul la o capacitate mai mică.

Merită  să achiziționați un aparat de aer condiționat Samsung AR09JSPFAWKNEU?

Deși nu este unul dintre cele mai ieftine aparate de aer condiționat, Samsung AR09JSPFAWKNEU Inverter, 9000 BTU își merită din plin banii. Acesta vă va impresiona la toate capitolele, de la performanță, la ușurința în folosire și design.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here