Aer Samsung AR09HSFSBWKNZE racoare, pret si calitate

0
766
Aparat de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE

Un aparat de aer conditionat bun, ieftin si de durata este Samsung AR09HSFSBWKNZE ideal pentru incaperi ce nu depasesc 20-25 mp.

O data cu avansarea efectului de sera, avanseaza si calitatea aparatelor de aer conditionat si putem beneficia de mai multe moduri, functii si avantaje pentru a spori confortul din locuinta sau de la birou.

Caracteristici generale

Samsung AR09HSFSBWKNZE este un split de perete care nu va deranja si nu va lua din spatiu dupa montare. Se recomanda aplicarea lui cat mai sus pe perete, lasandu-i un spatiu de 10 centimetri pentru curatare.

Acest aparat de aer conditionat este alb, cu un design modern si se potriveste oriunde. Unitatea interioara masoara 826 x 260 x 275 milimetri si are o greutate de 9.5 kilograme. Unitatea exterioara cantareste 29.5 kilograme si o dimensiune de 720 x 265 x 548 milimetri.

Aparat de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE Clasa A+ Aparat de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE 9000 BTU Aparat de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter

Design

Cei de la Samsung folosesc un design triunghiular pentru un flux mai mare de aer in incapere, ajutand la o racire a aerului mai rapida si mai puternica. Acest design este foarte performant deoarece raceste eficient si totodata pe o aerie mai larga.

Orificiul de admisie este mult mai larg ceea ce ajuta la o mai buna aspirare a aerului. Latimea acestuia dar si unghiul si lamele in V garanteaza evacuarea rapida a aerului racit. Cel mai important este faptul ca va fi racita uniform intreaga incapere.

Cele doua etape de racire a aerului va vor convinge ca acesta este aparatul de aer conditionat pe care il cautati. Racirea aerului incepe cu o racire puternica, iar atunci cand este atinsa temperatura optima va porni racirea confortabila pentru mentinerea acesteia. In acest fel nu trebuie sa setati manual un alt program sau o alta temperatura pentru a evita senzatia de frig.

Aparat de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE Display LED Aparat de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE Smart Wi-Fi

Silentiozitate si clasa energetica

Silentiozitatea este data de tehnologia de tip Digital inverter cu EER 10.1 cu care este dotat aparatul de aer conditionat  Samsung AR09HSFSBWKNZE. Avand un compresor rotativ zgomotul dat de unitatea interioara este de maximum 54 dB la ultima treapta a ventilatorului.

Spre deosebire de alte aparate de aer conditionat, Samsung AR09HSFSBWKNZE se incadreaza in clasa energetica performanta A+ atat pentru modul racire cat si pentru modul incalzire.

Aer sanatos cu Filtru HD 60

Un plus al acestui filtru este faptul ca Easy Filter este pozitionat in exterior (indepartati capacul si veti vedea filtrul de praf) si poate fi scos cu usurinta, curatat sub jetul de apa de la robinet si pus inapoi in aparatul de aer conditionat. Samsung AR09HSFSBWKNZE este dotat cu un indicator pentru curatarea filtrului. Praful, agentii contaminanti, dar si alergenii din aer sunt filtrati de stratul anti-bacterian rezultand un aer sanatos pentru intreaga familie.

https://www.youtube.com/watch?v=85udg3CoenI

Functiile aparatului de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE

Autocuratarea este cea mai importanta functie a unui aparat de aer conditionat dupa functia de baza (functia de racire) deoarece evita formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE, ventilatorul este uscat.

Modul utilizator unic va ofera posibilitatea de a economisi energie atunci cand sunteti singur.

Smart Control ( WiFi + Smartphone) Acest aparat de aer conditionat poate fi controlat cu ajutorul unui smartphone de oriunde. Dupa ce va conectati la reteaua wireless puteti porni sau opri aparatul de aer conditionat, ii puteti seta temperatura sau programul dorit.

In cazul in care se intrerupe curentul electric si aparatul de aer conditionat este in functiune, cu ajutorul functiei autorestart, Samsung AR09HSFSBWKNZE va reporni atunci cand va reveni curentul electric.

Sleep/ Night mode va permite sa lasati aparatul de aer conditionat pornit in timpul somnului, temperatura setata modificandu-se cu maximum 2°C fiind in acord cu schimbarile care se produc in organism in timpul somnului.

Cu ajutorul functiei Timer puteti seta cand sa porneasca sau cand sa se opreasca aparatul de aer conditionat.

Cu ajutorul unui program instalat pe smartphone puteti primi informatii despre eventualele probleme diagnosticate si solutii simple.

Cui recomandam?

Recomandam aparatul de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE tuturor celor care vor sa economiseasca energie, sa poata dormi cu aparatul de aer conditionat in functiune, sa il poata controla prin Wi-Fi, beneficiind de un aer curat si sanatos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here