Aparat de aer condiționat Radox 9000 BTU – Informații și Preț

0
799
Aparat de aer condiționat Radox 9000 BTU - Informații și Preț

Atât vara cât și iarna își fac apariția temperaturile neobișnuite, de care trebuie să ne protejăm într-un fel sau altul. Cel mai eficient mod pentru a face asta este prin achiziționarea unui aparat de aer condiționat Radox 9000 BTU care să aibă ambele moduri de funcționare, de răcire și de încălzire.

Dacă nu ați alocat foarte mulți bani acestei achiziții, noi vă recomandăm acest model accesibil și foarte silențios, printre altele.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Radox 9000 BTU

Unitatea interioară măsoară 770 x 240 x 180 milimetri și are o greutate de 12 kilograme. Ventilatorul are 3 trepte de viteză, pentru controlul îmbunătățit al circulației aerului din cameră. În aceste 3 trepte de viteză, zgomotul produs este de 36, 44, respectiv 50 dB, fiind un aparat deosebit de silențios față de multe modele asemănătoare.

Unitatea din exterior are dimensiunile de 760 x 551 x 256 milimetri și cântărește doar 28 kg. Poate emite tot 3 nivele de zgomot, de 52/56/60 dB. Nu vă va deranja însă vecinii.

Ambele unități sunt albe.

Radox 9000 btu mai dispune și de un filtru antipraf, o telecomandă cu display LED pentru controlul de la distanță, inverter, iar kitul de instalare este inclus (3 m de traseu frigorific).

Capacitatea sa de răcire este de 9000 BTU, ceea ce înseamnă că se potrivește unui spațiu cu suprafața între 18 și 25 mp.

Aparat de aer condiționat Radox 9000 BTU - Informații și Preț (4) Aparat de aer condiționat Radox 9000 BTU - Informații și Preț (3) Aparat de aer condiționat Radox 9000 BTU - Informații și Preț (2)

Consumul energetic aparat de aer condiționat Radox 9000 BTU

Clasa de energie la răcire a aparatului este A+, una dintre cele mai eficiente clase când vine vorba de economisirea curentului electric, după A+++ și A++. Astfel, veți avea siguranța unor facturi reduse la electricitate lună de lună. Economisiți o sumă substanțială de bani pe toată durata funcționării aparatului.

Puterea consumată la răcire este de 700 W, iar cea consumată la încălzire este asemănătoare, de 725 W.

Funcții și performanțe

Deși are un preț accesibil, Radox 9000 btu nu vă va dezamăgi nici în privința funcțiilor menite să vă asigure confortul.

Funcția de dezumidificare este cea care asigură eliminarea excesului de umiditate din aerul respirat. Vă protejează de disconfort și de eventuale boli respiratorii.

Modul Timer vă permite să programați funcționarea aparatului după bunul plac, într-un interval de 24 de ore. Astfel, puteți să îl  programați, de exemplu, să pornească cu puțin timp înainte de a vă întoarce acasă de la locul de muncă.

Funcția Sleep reglează în mod automat temperatura încăperii pe toată durata nopții, pentru un confort sporit în timpul somnului.

Modul Turbo este cel care vă permite să răciți în cel mai scurt timp camera. Foarte util în situațiile în care veniți de la serviciu și vreți să vă răcoriți cât mai repede.

Nu lipsește nici modul autorestart, care asigură repornirea automată a aparatului cu ultimele setări, în cazul unei întreruperi de curent.

De ce să achiziționați aparatul de aer condiționat Radox 9000 btu?

Este ideal pentru persoanele care își doresc un aparat ieftin dar în același timp silențios și cu un număr mare de funcții suplimentare. În plus kitul de instalare este inclus, iar pe lângă prețul scăzut la cumpărare beneficiați și de un consum redus de energie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here