Aparat de aer condiționat portabil Whirlpool PACW9COL – Păreri

0
1014
Aparat de aer condiționat portabil Whirlpool PACW9COL - Păreri

Vă doriți un aparat de aer condiționat accesibil ca preț și pe care să îl puteți lua în orice cameră cu dvs., sau chiar să îl mutați cu ușurință în cazul în care vă schimbați locuința? Atunci un aparat de aer condiționat portabil Whirlpool PACW9COL este exact ceea ce căutați.

Acest aparat vă va răcori camera în care vă aflați de fiecare dată când veți avea nevoie. Evitați astfel disconfortul creat de temperaturile ridicate din fiecare vară.

Caracteristici generale

Aparatul este alb, are dimensiunile de 743 x 448 x 400 milimetri și o greutate de 30 de kilograme. Poate emite un zgomot cu intensitatea maximă de până la 65 dB, când ventilatorul se află în ultima treaptă de viteză, din cele 3. Dispune și de un afișaj LED pentru vizualizarea facilă a informațiilor importante și de telecomandă, pe care o veți găsi în pachet. Filtrul este unul de mare densitate, având o eficiență crescută în eliminarea prafului și bacteriilor din aerul respirat.

Cablul de alimentare are lungimea de 1,2 m, pentru a ajunge cu ușurință la priză indiferent de felul în care este amplasat în cameră.

Aparat de aer condiționat portabil Whirlpool PACW9COL - Păreri (2) Aparat de aer condiționat portabil Whirlpool PACW9COL - Păreri (3) Aparat de aer condiționat portabil Whirlpool PACW9COL - Păreri (4)

Clasa energetică

Un aparat de aer condiționat portabil Whirlpool PACW9COL face parte din clasa energetică A. Aceasta este una dintre cele mai eficiente clase de energie existente pe piață. Astfel, vă veți asigura că în fiecare lună plătiți o factură la electricitate proporțională cu capacitatea de răcire a aparatului, nu exagerat de mare.

Puterea consumată la răcire este de 1015 W.

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat portabil Whirlpool PACW9COL

Deși are un preț rezonabil, acest aparat de aer condiționat nu face compromisuri atunci când vine vorba de cele mai importante funcții pentru confort și ușurință în utilizare.

Funcția de dezumidificare are rolul de a elimina orice exces de umiditate din cameră. Ajută la optimizarea aerului pentru respirat și vă protejează în același timp de disconfort și de posibile boli respiratoare care au ca drept cauză umiditatea din aer. Aceasta este una dintre funcțiile care nu ar trebui să lipsească de pe niciun aparat, însă modelele cele mai ieftine nu o au integrată deseori.

Funcția Turbo este cea care ajută la răcirea camerei în cel mai scurt timp posibil. Aduce ventilatorul aparatului de aer condiționat la treapta maximă de viteză. Este utilă în special în momentele în care veniți acasă de la serviciu, de exemplu, și vă doriți să vă răcoriți cât mai repede posibil.

Timer este numele modului care vă permite să programați oprirea sau pornirea aparatului. Astfel, veți putea controla funcționarea sa în următoarele 24 de ore pentru o mai bună gestionare a temperaturii și un plus de economie la electricitate.

Funcția Sleep este destinată folosirii pe timp de noapte. Aparatul modifică temperatura cu 2 °C în primele două ore de funcționare iar apoi o menține pe tot timpul nopții, pentru un somn mai confortabil.

Cui recomandăm un aparat de aer condiționat portabil Whirlpool PACW9COL, 9000 BTU?

Acest model este potrivit pentru oricine are nevoie de un aparat de aer condiționat portabil, pe care să îl poată muta des dintr-o cameră în alta fără probleme. Principalele atuuri ale sale sunt prețul accesibil, funcțiile suplimentare și consumul redus de curent electric.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here