Aparat de aer conditionat portabil Vortex VAP-A12 – pareri si review

0
709

Pana acum, oamenii au fost obisnuiti cu aparatele de aer conditionat montate si instalate pe perete, care se actioneaza cu ajutorul telecomenzii sau din butoane, cu rolul de a stabili un ambiant perfect in incaperi, atat in anotimpul cald, cat si in cel rece. Acum, aparatele de aer conditionat moderne pot fi luate oriunde, de la birou acasa, de acasa la tara la bunici, sunt dispozitive nelipsite din portbagaj. Acesta este si cazul aparatului de aer conditionat Vortex portabil!

Avantaje aparat de aer conditionat portabil Vortex

Portabilitatea este primul atu la care se gandesc romanii inainte de a face o asemenea investitie. Mai ales oamenii de actiune, cei care doresc sa isi faca atmosfera ambientala cat mai placuta atat la munca, cat si acasa, cei care nu vor sa piarda timp instaland un aparat de aer conditionat de perete, de care nu se pot bucura, spre exemplu, in vacante.

Noua inovatie in acest domeniu ofera flexibilitatea utilizatorilor si mai ales performanta. Pentru ca modelul de aparat de aer conditionat Vortex este unul foarte performant, eficient, care poate raci orice camera, sau incalzi in cateva minute.

Oricine se poate intoarce acasa dupa ce o zi intreaga organismul lui a fost chinuit de canicula sau de ger cumplit, sau drumul spre casa a parut atat de lung, insa acasa, dupa cateva minute, lucrurile se schimba. Aparatul de aer conditionat portabil actioneaza destul de rapid si poate fi luat inapoi la munca, cand acest lucru nu ii deranjeaza pe superiori, insa ajuta la o mai buna concentrare a angajatilor.

Nivelul de zgomot este un pic mai ridicat decat cel normal, de 62 de decibeli, ceea ce nu inseamna ca pune probleme, insa este oarecum putin deranjant mai ales in perioadele de odihna. Si este si destul de greu. Cantareste unitate interna 33 de kilograme, ceea ce poate fi considerat de catre unii ca fiind un dezavantaj.

Nu este foarte usor de manipulat datorita greutatii sale, insa este usor de folosit. Este destul de zgomotos, insa nu si pe ventilator. Si, in plus, va trebui achizitionat si un kit evacuare, pentru ca sa nu fie utilizatorii nevoiti sa faca gauri la ferestre sau sa isi strice usile. Depasind aceste mici dezavataje, per total, aparatul functioneaza chiar foarte bine si este recomandat si datorita pretului avantajos!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here