Aparat de aer condiționat portabil Vortex VAP-A12 Inverter

0
1238
Aparat de aer condiționat portabil Vortex VAP-A12 Inverter

Îți recomandăm un aparat de aer condiționat portabil Vortex VAP-A12 Inverter. Acesta este ideal pentru cei care stau în cămin, cu chirie sau plănuiesc curând să schimbe locuința.

Zilele în care temperatura este foarte ridicată nu ezită să apară, iar odată cu ele apar o grămadă de probleme. Soluția principala pentru e evita problemele cauzate de căldură este achiziționarea unui aparat de aer condiționat. Îți recomandăm un aparat de aer condiționat bun: Vortex VAP-A12 Inverter. Acesta este un aparat de aer condiționat portabil, ideal pentru cei care stau în cămin, cu chirie sau plănuiesc curând să schimbe locuința.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat portabil Vortex VAP-A12 Inverter

Aparatul de aer condiționat Vortex VAP-A12 Inverter are un aspect destul de atrăgător și merge montat în orice cameră, el potrivindu-se în orice încăpere. Unitatea interioară are un design modern alb cu negru. Dimensiunile acesteia sunt de 400x795x480 milimetri, iar greutatea este de 33 kilograme. Zgomotul produs de unitate este de 62 decibeli, un sunet care nu te va deranja nici pe tine, dar nici pe vecinii tăi. Singurul moment în care vei considera zgomotul prea mare va fi atunci când dormi sau când înveți. Vortex VAP-A12 vine cu tehnologie de tip Inverter și este considerat un aparat de aer condiționat destul de silențios. Tehnologia Inverter optimizează compresorul și ajută aparatul să ajungă repede la setările făcute de deținători, iar gradul de confort rămâne stabil în timp ce consumul energetic este mai mic cu până la 30-40%. Afișajul este de tip LCD, puterea consumată la încălzire este de 1100 W, iar puterea consumată la răcire este de 1340 W. Pe lângă caracteristicile prezentate mai sus trebuie precizat și faptul că Vortex VAP-A12 vine și cu o capacitate de modificare a temperaturii din cameră foarte bună, atingând până la 12000 BTU.

Clasa energetică

Aparatul de aer condiționat se încadrează într-o singură clasă energetică, clasa A. Este o clasa energetică destul de bună, mai ales pentru un aparat de aer condiționat portabil, așa cum este Vortex VAP-A12.

Funcții aparat de aer condiționat portabil Vortex VAP-A12 Inverter

Aparatul este prevăzut cu funcțiile: dezumidificare, timer, încălzire și sleep mode.

Datorită funcției Sleep mode temperatura camerei este perfectă cu modificările care se petrec în corpul uman în timp ce dormim, iar asta face ca noi să avem un somn mai relaxant, mai ales că această funcție evită trezitul din cauza temperaturii instabile.

Funcția Timer este perfectă pentru a seta aparatul să pornească sau să se oprească oricând, indiferent dacă este zi sau noapte, ori dacă este cineva prin preajmă sau nu.

Dezumidificarea este integrată perfect, ea ajută aparatul de aer condiționat Vortex VAP-A12 să extragă umezeala din aer și se asigură că nu vor exista probleme cu umezeala atât in cameră cât și în interiorul aparatului.

Funcția de încălzire reprezintă și ea o funcție pe care doar aparatele de aer condiționat de calitate superioară o au. Ea face în așa fel încât aparatul de aer condiționat să nu se încălzească și sa funcționeze indiferent de temperatură, în parametrii normali.

Merită să cumperi un aparat de aer condiționat portabil Vortex VAP-A12 Inverter

Acest model de aparat de aer condiționat nu este dotat cu toate funcțiile performante, însă el are multe avantaje. Vortex VAP-A12 este un aparat de aer condiționat de tip portabil, asigură confortul în orice cameră sau chiar în mai multe încăperi, este puternic, are un consum energetic redus, este prevăzut cu funcțiile inteligente de bază, iar prețul acestuia este destul de bun. Dacă nu aveți cine știe ce preferințe de la un aparat de aer condiționat, acest model este unul mai mult decât potrivit, mai ales pentru faptul că poate fi mutat oriunde aveți nevoie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here