Aparat de aer condiționat portabil Vortex VAP-A09 – Preț, păreri

0
991

Dacă bugetul dumneavoastră nu este unul foarte mare, însă deja v-ați săturat de de căldura insuportabilă de afară, noi vă recomandăm să vă achiziționați un aparat de aer condiționat portabil Vortex VAP-A09.

Cu un design plăcut ochiului și cu niște dimensiuni relativ mici, aparatul de aer condiționat portabil își va găsi cu siguranță un loc în orice cameră din casa dumneavoastră.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat portabil Vortex VAP-A09

Unitatea interioară cântărește 30 de kilograme, măsoară 400 x 795 x 480 milimetri și format din două culori, alb și negru. Aceasta poate scoate un zgomot de maxim 62 db.

Aparatul are o putere de 9000 BTU, fapt pentru care aparatul ar rezista cu siguranță să răcorească o cameră de maxim 22 mp.

Aparatul de aer condiționat este dotat cu tehnologie de tip Inverter, tehnologie care îl va face mult mai eficient și mult mai silențios. Însă, dacă vă doriți o temperatură foarte crescută / scăzută pe timp de noapte, cei 62 de db pe care-i poate atinge atunci când este în treapta a 3-a s-ar putea să vă deranjeze somnul. Totodată, această tehnologie vă va asigura că în camera dumneavoastră va fi un aer curat în permanență, lipsit de bacterii microscopice.

Clasa energetică

Deoarece nimeni nu își dorește să aibă un consum ridicat de energie, funcțiile de răcire / încălzire ale aparatului de aer condiționat Vortex VAP-A09 aparțin clasei A. Aceasta fiind o clasă modernă și totodată cunoscută precum o clasă economa.

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat portabil Vortex VAP-A09

Datorită faptului că aparatul de aer condiționat Vortex VAP-A09 este un aparat portabil, acesta poate fi mutat după bunul plac. Dacă în lunile de vară aveți o cameră în care petreceți mai mult timp, îl puteți muta cu ușurință în acea cameră. Urmând ca mai apoi să îl mutați în camera în care vă petreceți cel mai mult timp iarna.

Funcția Sleep / Night este funcția care vă asigură un somn liniștit pe timpul nopții, aceasta având rolul de a crește / scade temperatura cu maxim un grad Celsius în primele ore, urmând să se mențină la aceeași temperatură timp de 6 ore. Într-un final aparatul se oprește pentru a economisi energie.

Concluzii

Vă recomandăm aparatul de aer condiționat Vortex VAP-A09 deoarece:

  • Este un aparat decent, la un preț mic, perfect pentru familiile cu un buget nu foarte mare;
  • Poate încălzi / răci rapid încăperile mici;
  • Este un aparat cu un design modern și simplist, având 2 culori foarte ușor de asortat în orice cameră / birou;
  • Este un aparat econom, având clasa A atât la funcția de încălzire cât și la cea de răcire;
  • Este ușor de transportat, neavând o greutate foarte mare;
  • Are o funcție specială pentru somn;
  • Nu este dotat cu o unitate exterioară, deci, nu este nevoie de specialiști pentru a fi montat.

Nu vă recomandăm aparatul de aer condiționat Vortex VAP-A09 deoarece:

  • În după-amiezile de vară, când aerul condiționat va merge la capacități maxime, zgomotul pe care acesta îl va face s-ar putea să vă deranjeze;
  • Este un aparat simplist, nu dispune de prea multe funcții.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here