Aparat de aer conditionat portabil AUX AM-12A4/R

0
3006
Aparat de aer conditionat portabil AUX AM-12A4/R

Aparatele de aer conditionat portabile sau mobile sunt ideale pentru cei care isi doresc sa obtina confortul unei case oriunde se afla. Daca locuiesti in camin sau cu chirie, sau poate doresti sa renovezi curand, noi iti recomandam un aparat de aer conditionat portabil, ieftin, bun si econom.

Caracteristici generale

Avand 12000 BTU aparatul de aer conditionat Aux AM-12A4/R este recomandat spatiilor ce nu depasesc 30 mp. Poate fi utilizat atat pentru garsoniere cat si pentru apartamente cu 2 camere.

Aparatul de aer conditionat Aux AM-12A4/R cantareste 34 de kilograme si are dimensiunile de 400 x 795 x 480 (mm) si poate fi utilizat si transportat oriunde va urmareste canicula.

Clasa energetica

Clasa energetica este importanta in achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Aux AM-12A4/R se incadreaza in doua clase energetice; pentru racire acesta apartine clasei A, iar pentru incalzire acest aparat de aer conditionat mobil se incadreaza in clasa B. Din acest punct de vedere, Aux AM-12A4/R este relativ econom, in special pentru functia de racire.

Aparat de aer conditionat portabil AUX AM-12A4/R, 12000 BTUVentilatorul aparatului de aer conditionat este prevazut cu 3 trepte. Zgomotul cel mai mare produs atunci cand este setat sa functioneze la ultima treapta este de 65 dB. Asadar Aux AM-12A4/R este mult mai silentios ca un ventilator si daca nu te deranjeaza orice zgomot pe timpul zilei il poti achizitiona fara probleme.

Functii

Aux AM-12A4/R este prevazut atat sa raceasca aerul cat si sa-l incalzeasca, putand fi utilizat si mutat cu usurinta pe parcursul celor 4 luni.

Chiar daca este un aparat de aer conditionat mobil, Aux AM-12A4/R este prevazut cu un program special pentru momentele in care te odihnesti. Selectand programul Sleep cu ajutorul telecomenzii, Aux AM-12A4/R va reduce zgomotul, oferindu-ti temperatura optima pentru odihna.

Functia Timer este de mare ajutor daca doresti sa gasesti o temperatura confortabila atunci cand ajungi acasa. Aceasta functie iti permite sa programezi aparatul de aer conditionat sa porneasca sau sa se opreasca atunci cand doresti.

Puncte tari pentru Aux AM-12A4/R

  • Aparatele de aer conditionat portabile pot fi mutate oriunde si oricand
  • Nu are nevoie de instalare
  • Pentru functia de racire se incadreaza in clasa energetica A, ceea ce inseamna ca este destul de econom
  • Este prevazut cu program special pentru somn
  • Poate fi programat sa porneasca sau sa se opreasca
  • Aux AM-12A4/R are un pret bun
  • Datorita design-ului clasic si a imbinarii albului cu putin negru, Aux AM-12A4/R se potriveste in orice colt al casei tale
  • Poate raci o suprafata de aproximativ 30 mp

Puncte slabe Aux AM-12A4/R

  • Nu este dotat cu tehnologia Inverter si nu este foarte silentios
  • Pentru functia de incalzire s-ar putea sa ti se mareasca facturile la energie electrica deoarece se incadreaza in clasa energetica B

Cui il recomandam?

Recomandam aparatul de aer conditionat portabil Aux AM-12A4/R tuturor celor care nu isi doresc un aparat de aer conditionat de tip split.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here