Aparat de aer condiționat portabil ARGO SLIMMY, 9000 BTU – Păreri

0
1666
Aparat de aer condiționat portabil ARGO SLIMMY, 9000 BTU - Păreri

Vă doriți un aparat de aer condiționat care să vă protejeze de temperaturile înalte vara? Preferați unul mobil, pe care să îl puteți muta dintr-o încăpere/locuință în alta, cu ușurință? Un aparat de aer condiționat portabil ARGO SLIMMY  9000 BTU este  soluția recomandată de noi.

Acest aparat de aer condiționat portabil este unul de dimensiuni compacte, pe care îl puteți instala atât în mediul rezidențial cât și într-un mediu office.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat portabil ARGO SLIMMY

Aparatul are dimensiunile de 770x315x395 mm, este alb și are o greutate de 24,5 kg. Dispune și de un tub flexibil pentru evacuarea aerului cald provenit de la compresor, cu lungimea de 1,5 m și diametrul interior/exterior de 130, respectiv 142 mm. Acest tub trebuie să fie scos în exteriorul locuinței.

Capacitatea de răcire de 9000 BTU îl face potrivit utilizării într-un spațiu cu suprafața de 18-25 mp.

Ventilatorul are 4 trepte de viteză, dintre care una e automată. Nivelul maxim de zgomot, atins  de treapta automată de viteză, este de 51 dB, fiind destul de silențios pentru a nu vă deranja.

ARGO SLIMMY, 9000 BTU mai dispune de o telecomandă pentru controlul aparatului cu ușurință. Este prevăzut și cu o fantă pentru depozitarea acesteia, un ecran LED (pentru vizualizarea informațiilor importante) și de roți multidirecționale care permit transportarea sa cu ușurință.

Aparat de aer condiționat portabil ARGO SLIMMY, 9000 BTU - Păreri (2) Aparat de aer condiționat portabil ARGO SLIMMY, 9000 BTU - Păreri (3) Aparat de aer condiționat portabil ARGO SLIMMY, 9000 BTU - Păreri (4)

Eficiența energetică aparat de aer condiționat portabil ARGO SLIMMY

Aparatul face parte din clasa energetică A, una dintre cele mai eficiente clase când vine vorba de optimizarea consumului de curent electric. Astfel, veți economisi o sumă semnificativă de bani pe toată durata de folosire a aparatului.

Funcții și performanțe

Acest model are 3 moduri principale de funcționare: răcire, dezumidificare și ventilație. Condensul este eliminat automat în modul de răcire. Iar în modul dezumidificare sau atunci când umiditatea este excesivă, acesta este colectat în rezervor.

După cum probabil știți, funcția de dezumidificare este cea care aduce umiditatea din aer la un nivel optim.

ARGO SLIMMY, 9000 BTU integrează și câteva funcții suplimentare pentru a ușura utilizarea sa și pentru un confort sporit.

Funcția Sleep este cea care ajustează temperatura pe timpul nopții pentru un somn cât mai confortabil.

Modul autorestart are rolul de a reporni în mod automat aparatul, în cazul unei întreruperi de electricitate, păstrând ultimele setări pe care i le-ați făcut.

Aparat de aer condiționat portabil ARGO SLIMMY, 9000 BTU - Păreri (5) Aparat de aer condiționat portabil ARGO SLIMMY, 9000 BTU - Păreri (6) Aparat de aer condiționat portabil ARGO SLIMMY, 9000 BTU - Păreri (7)

Funcția X-fan are scopul de a preveni formarea de bacterii și mucegai în interiorul aparatului, mulțumită uscării optime a schimbătorului de căldură.

Modul Timer este deosebit de util. Acesta vă permite programarea opririi sau pornirii aparatului în momentul dorit, fiind folositor în special atunci când plecați des de acasă.

Funcția auto-diagnosticare are rolul de a afișa eventualele erori de funcționare pe ecranul LED, pentru a ști ce este în neregulă cu aparatul.

Cui recomandăm aparatul de aer condiționat portabil ARGO SLIMMY, 9000 BTU?

Oricărei persoane își dorește un aparat pentru răcorirea locuinței, portabil și performant. Principalele atuuri ale acestuia este zgomotul redus la funcționare și consumul redus de energie electrică. În plus, dispune de câteva funcții suplimentare și este construit din materiale de înaltă calitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here