Aparat de aer conditionat Panasonic Etherea 9000BTU – pareri si review

0
539

Cum vara a inceput deja sa isi faca simtita prezenta, prin temperaturi toride, aerul conditionat va deveni in curand aliatul tau impotriva caldurii. Dotat cu functii inteligente si sistem de filtrare performant, acest echipament de la Panasonic va ajuta sa aveti racoare si aer proaspat in locuinta chiar si in zile toride ce vin. Aparatul de aer Panasonic Etherea este cel mai potrivit.

Caracteristci generale ale aparatului de aer conditionat Panasonic Etherea 9000BTU Inverter

Designul inovativ si elegant, de culoare alba, il fac sa se integreze perfect in orice spatiu de interior, fie ca este vorba de camera de zi sau dormitor. Etherea este noua generatie de unitati concepute pentru a satisface pe deplin nevoile clientilor si in acelasi timp de a reduce impactul in mediu. Dimensiunile aparatului sunt de 870mm x295mm x255 cu o greutate de 10kg. La capacitate maxima, activitatea aparatului nu va deranja auzul, concentrarea sau somnul. Unitatea interioara a aparatului produce un zgomot secvential de(20,27,39dB) la cele 3 trepte de ventilare. Temperatura minima de operare racire este de -10grade, iar cea maxima 43(iarna), temperatura maxima de operare incalzire este de 24, iar cea minima de -15(vara). Cei 9000BTU fac din acest aparat unul potrivit pentru climatizarea unei locuinte cu pana la 20-25mp, insa poate fi utilizat fara probleme si pentru spatii mai largi, dar randamentul scade iar consumul de energie creste.

Sistemul Inverter asigura un confort si o eficienta sporita.Asigura un control de temperatura mai precis fara fluctuatii si mentine temperatura ambianta constanta cu un consum de energie mai scazut si o reducere semnificativa in nivelurile de zgomot si de vibratii.

Clasa energicata

Clasa energetica de racire este de tip A++, cu o capacitate nominala la racire de 2.5kW, iar clasa energetica la incalzire este A++, cu capacitate nominala la incalzire de 3.4kW. Tensiunea de alimentare a aparatului este de 230V.

Functii si performante

Panasonic este fara indoiala unul dintre liderii la nivel mondial in ceea ce priveste inovatia, avand mai mult de 90.000 de patente prin care imbunatateste viata clientior sai. Astfel Panasonic este lider international in sectorul aparatelor de aer conditionat, toata produsele avand o calitate extrem de ridicata.

Aparatele de aer conditionat Panasonic sunt echipate cu un nou sistem de purificare a aerului numit Plus Nano E-G, care utilizeaza nanotehnologia cu ioni si radicali pentru a purifica aerul din camera. Actioneaza in mod eficient asupra microorganismelor din aer, virusii si mucegaiul, astfel asigurand un mediu de viata curat.

Functiile de climatizare din dotarea acestuia sunt cele uzuale: racire/incalzire, ventilatie, dezumidificare.

Functia de ventilatie,face ca aparatul sa ventileaze aerul din incapere in 3 trepte cu un debit maxim de 786mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

Dezumidificarea
este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara cand umiditatea este excesiva creeand un disconfort.

Functia Jet ofera un flux de aer optimizat de mare viteza, care poate raci repede si uniform camera in toare directiile, insa va inregistra un consum mare de energie.

Datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului cu fanta dubla, functia Super Slient a aparatului Panasonic face ca unitatea interna sa fie printre cele mai silentioase aparate, ea emite un zgomot aproape impercertibil.

Modul Turbo va permite sa aerisiti camera intr-un timp foarte scurt. Se foloseste cel mai mult cand persoana vine acasa foarte incinsa si doreste sa se raceasca.

In cazul in care apar erori de programare sau aparatul nu mai functioneaza corect, acesta emite coduri de eroare prin care instiinteaza persoana cu privirea la problemele aparute.

Cu Wi-fi ready nu veti mai uita sa programati aparatul, cu doar o simpla conectare a smartphonului puteti controla aparatul oriunde va aflati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here