Osaka OHW12S4 vs OHW12DLC8 – comparatie, pret, pareri

0
1330
Aer conditionat Osaka OHW12S4 vs Osaka OHW12DLC8

Vara e aproape la jumatate, iar daca vrei sa te feresti de temperaturile toride de vara poti achizitiona unul dintre cele doua aparate de aer conditionat de la Osaka, modelul OHW12S4 sau OHW12DLC8, ambele pot raci fara probleme o suprafata de pana la 25 mp.

Ca pret, ambele modele sunt asemanatoare si nu pot fi clasificate in functie de acest aspect. Ambele modele de la Osaka sunt dotate cu tehnologia Inverter si sunt silentioase putand fi utilizate in toate momentele zilei.

De asemenea, atat modelul OHW12S4 cat si modelul OHW12DLC8 sunt aparate de aer conditionat de tip monosplit.

Modelul de aparat de aer conditionat OHW12S4 este dotat cu un compresor Gree.

Osaka OHW12S4 are un ventilator cu 4 trepte, nivelul de zgomot variind intre 28 – 39 dB( 28 dB pentru treapta I si 39 dB pentru treapta IV). Osaka OHW12DLC8 este dotat cu un ventilator cu cinci trepte, iar nivelul maxim de zgomot al unitatii interioare este 40 dB.

Aparat de aer conditionat Osaka Inverter OHW12S4 unitate externa Aparat de aer conditionat Osaka Inverter OHW12DLC8 unitate externa

Clasa energetica

Osaka OHW12S4 se incadreaza in doua clase energetice, clasa A++ pentru racire si clasa A+ pentru incalzire, fiind astfel un aparat de aer conditionat foarte econom.

Osaka OHW12DLC8 se incadreaza intr-o singura clasa energetica si anume clasa A atat pentru functia de racire cat si pentru cea de incalzire. Este, de asemenea, un aparat de aer conditionat econom.

Aparat de aer conditionat Osaka Inverter OHW12DLC8 tot pachetulAparat de aer conditionat Osaka Inverter OHW12S4 unitate externa

Osaka OHW12S4 este dotat cu un sistem de filtrare ultra performant, alcatuit din sase filtre diferite: anti acaro-bacterian, ion-argint, catechin, chitin, vitamina C si anti formaldehide. Filtrul ion-argint distruge bacteriile, dar ionii de argint raspanditi sunt inodori si sterili si nu va afecteaza. Filtrul cu vitamin C reduce stresul si va ajuta la catifelarea pielii. Filtrul anti formaldehide ajuta la eliminarea eficienta a compusilor volatili, a gazelor nocive si a mirosurilor neplacute.

Osaka OHW12DLC8 este dotat cu filtru Cold Catalist care ajuta de asemenea la eliminarea compusilor volatile, a gazelor nocive dar si a mirosurilor neplacute. De asemenea este antibacterian, antipraf si antialergeni.

Functii

Ambele aparate de aer conditionat pot fi utilizate pentru racirea si incalzirea aerului din locuinta proprie sau de ce nu, de la birou, dezumidificare, purificare si ventilare.

Osaka OHW12S4 este dotat cu functia de Auto-curatare. Schimbatorul aparatului de aer conditionat este uscat imediat dupa utilizare, nepermitandu-se formarea mucegaiului si nu este nevoie sa il curatati prea des. O alta functie este Auto-restart care este folosita automat atunci cand aparatul de aer conditionat este pornit si apare o intrerupere a energie electrice. Osaka OHW12S4 este dotat cu functia I FEEL care ajuta la un control al temperaturii mult mai precis cu ajutorul senzorilor cu care este dotata telecomanda.

Osaka OHW12DLC8 este dotat de asemenea cu functia Auto restart. Osaka OHW12DLC8 este dotat cu doua directii de refulare a aerului. Atunci cand doriti sa raciti o camera,aerul va fi refulat catre tavan, iar atunci cand doriti sa o incalziti, aerul va fi refulat catre podea. Cu ajutorul functiei 1W Standby economic puteti economisi pana la 80% din energia electrica. Daca doriti sa raciti cat mai repede locuinta, accesati modul Turbo.

Cui recomandam?

Daca doriti sa economisiti energie electrica si sa aveti un fel de “al saselea simt” alegeti aparatul de aer conditionat Osaka OHW12DLC8, iar daca doriti un aparat de aer conditionat cu mai putine functii, dar cu o clasa energetica superioara va recomandam Osaka OHW12S4.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here