Aparat de aer conditionat ORION OSPL-18600IN, 18000BTU – pareri si review

0
779

Vara aceasta se anunta a fi una dintre cele mai fierbinti veri de pana acum. Daca bugetul dumneavoastra este mic spre inexistent, va putem recomanda un ventilator pentru a va racori, dar acesta nu poate combate temperaturile caniculare. Un aparat de aer conditionat va v-a ajuta sa treceti prin lunile de foc intr-un mod confortabil. Cel mai potrivit este aparatul Orion OSPL-18600IN, avand si un pret foarte avantajos.

Caracteristici generale

Unitatea interioara a aparatului este complet alba iar pe centrul acesteia este prezent un mic display unde veti gasi informatii cu privire la temperatura setata. Alte informatii detaliate, sunt disponibile pe ecranul de pe telecomanda. Ca si design sau dimensiuni aparatul se incadreaza in standardele actuale, fiind similar cu ce intalnim si la restul producatorilor. Unitatea interioara are dimensiunile de 865mm x350mm x275mm cu o greutate de 12kg. Zgomotul emis de acesta unitate este de 56dB, relativ mediu, dar pentru un aparat care are capacitatea generala de 18000BTU si raceste o suprafata de 50m, este un nivel foarte mic. Unitatea exterioara este si ea la randul ei alba, dimensiunile ei sunt 990mm x415mm x690mm, greutatea este de 40kg, iar zgomotul ajunge la 65dB.

Aparatul este dotat cu un filtru anti-bacterian si un filtru anti-praf, ceea ce inseamna ca aerul ventilat este intotdeauna curat.

Compresorul de tip Inverter, reduce consumul de energie si face aparatul utilizabil chiar si atunci cand temperatura este cu minus, fiind util chiar si in sezonul rece.

Clasa energetica

Aparatul de aer conditionat ORION se incadreaza in clasa energetica de racire A++, cu o capacitate nominala la racire de 5100W, iar clasa energetica incalzita A+, cu capacitatea nominala la incalzire de 4500W.

Functii si performante

Pornirea aparatului se face de pe butonul ON, si are 4 functii de climatizare: racire, incalzire, dezumidificare si ventilatie.

Ventilatorul are 3 trepte
si recircula aerul din camera fara a folosi agentul de racire. Se poate regla intensitatea aerului.

Dezumidificarea este folosit pentru racirea usoara si dezumidificarea camerei. Nu puteti incalzi camera in timpul acestui proces. In timpul modului, unitatea va opera la viteza mica, pentru a regla umiditatea camerei, ventilatorul unitatii se poate opri din cand in cand. De asemenea, ventilatorul poate opera la viteza foarte mica atunci cand regleaza unitatea din camera. Viteza ventilatorului nu poate fi schimbata manual atunci cand a fost selectat modul de dezumidificare.

Cu modul Sleep activat, aparatul, va ajusta temperatura ambientala pentru un somn linistit.

Functia Auto Restart, dupa o intrerupere a energiei electrice, aparatul va reporni in mod automat cu setarile de la functionarea precedenta. Setarile climatice nu vor suferi modificari si nici nu este nevoie de resetarea aparatului asa cum se intampla in alte cazuri.

Cand este apasat butonul FAN CONTROL pentru a selecta Super Silent, unitatea incepe sa functioneze in mod silentios, zgomotul produs de fluxul de aer este redus pentru ca functionarea sa devina silentioasa.

Timer-ul permite functionarea aparatului pe intervale presetate de timp.

Telecomanda are o interfata foarte simplu de utilizat, butoanele fiind insotite de descrieri relevante si sunt asezate intuitiv. Cresterea sau coborarea temperaturii dorite se face foarte simplu de pe butoanele directionale sus sau jos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here