Aparat de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-VB137AC 9000 BTU – pareri si review

0
633

Cum vara a inceput deja sa isi faca simtita prezenta, aerul conditionat va deveni in curand aliatul tau impotriva caldurii. Dotat cu functii inteligente si sisteme de filtrare performante, echipamentele de la Nordstar te vor ajuta sa pastrezi racoarea si aerul proaspat in locuinta chiar si in zilele toride ce vin. Aparatul de aer conditionat Norstar CS-25V3A-VB137AYAC, este alegerea cea mai buna.

Caracteristici generale

Aparatul este prevazut cu un design compact, fiind destul de discret, mai ales daca il veti amplasa pe un perete alb. Pe centru se afla un dispaly ascuns, ce va afisa temperatura camerei. Dimensiunile unitatii interioare sunt 745mm x250mm x195mm, cu o greutate de 9kg. Zgomotul emis de aceasta este de 48dB, foarte mic si silentios . Tot alba este si unitatea exterioara avand dimensiunile de 715mm x235mm x540mm cu o greutate de 27kg. Nivelul de zgomot emis de aceasta este de 62dB. Are o capacitate de racire de 9000BTU, ceea ce inseamna ca raceste o suprafata de 20mp, perfect pentru un apartament de 2 camere, poate fi amplasat pe hol, pentru a raci intrega casa.

Tehnologia inverter este cunoscuta pentru eficienta termica si consumul redus de energie electrica, chiar si in cele mai toride zile de vara. Datorita accestei tehnologii se poate controla viteaza compresorului pentru a ajusta racirea sau incalzirea, cand temperatura ajunge la nivelul setat, compresorul continua sa functioneze, dar la viteza redusa pentru mentinerea temperaturii constante.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-VB137AYAC

Aparatul se incadreaza in clasa de racire A++, cu un consum nominal la racire de 760W, iar clasa energetica la incalzire A+, cu un consum nominal la incalzire de 690W. Capacitatea nominala la racire este de 2500W, iar la incalzire tot de 2500W.

Functii si performante

Pe langa functiile de baza incalzire si racire, aparatul mai este prevazut cu :
Dezumidificarea elimina umezeala in exces si aerul imbacsit, facand posibil ca aerul din incapere sa fie potrivit pentru orice tip persoana, indiferent de varsta acestuia.

Pornirea aparatului de aer conditionat se face apasand butonul On. Aparatul are 4 functii si anume:

Auto care mentine temperatura constanta din apartament. Reglarea temperaturii se face apasand butonul de crestere a temperaturii respectiv butonul de scadere.

Viteza ventilatorului se regleaza de la butonul Fan Speed .

In timp ce aparatul de aer conditionat functioneaza, daca apasati butonul Swing paleta de directionare a aerului se va misca incontinuu.

Daca doriti sa programati ca aparatul sa porneasca dupa un anumit interval de timp apasati butonul Timer On pana la selectarea timpului dorit, iar daca doriti oprirea intr-un alt inerval de timp apasati butonul Timer Off si selectati timpul dorit.

In timp ce aparatul functioneaza puteti regla paleta care directioneaza aerul apasand butonul Air direction.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului pentru ca temperatura sa fie atinsa mult mai rapid.

Aparatul s-a dovedit a fi un produs eficient, si iti va asigura cele mai bune conditii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat, care reuseste sa raceasca excelent incaperea, dar este si foarte silentios. In plus, tehnologiile performante si functiile din dotare, cresc eficienta aparatului. Acest aparat are un pret pentru toate buzunarele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here