Aparat de aer conditionat mobil Star Light ACMP-12A,12000BTU – review

0
673

Cu totii stim ca disconfortul termic nu lipseste din fiecare vara, echiparea propriei locuinte sau a biroului cu un aparat de aer conditionat fiind o alegere importanta in vederea cresterea nivelului de confort general. Star Light este unul dintre aparatele de aer conditionat cu adevarat inovative, o adevarata solutie impotriva zilelor toride de vara.Modelul Star Light ACMP-12A,este solutia prin care puteti aduce briza la voi acasa.

Caracteristici generale

Design-ul exterior pe care il are este unul foarte atragator si care se poate potrivi in orice incapere. Dimensiunile lui sunt 454mm x365mm x700mm, mici. Acest aparat de aer conditionat este alcatuit dintr-o singura carcasa care include compresorul (adica dispozitivul care face transferul de aer si pe care, in cazul aparatelor traditionale il montezi pe peretele exterior), cat si unitatea centrala prin care intra aerul racit in camera. Acest tip de constructie face ca aparatul sa fie mai usor de transportat decat unul traditional. Greutatea interna a aparatului este de 26.6kg. Nivelul de zgomot este de 65dB,un nivel mediu pentru un astfel de aparat .

Filtru este de tip lavabil, un filtru usor de inlocuit care nu necesita o atentie sporita din partea dumneavoastra.
Capacitatea generala de 12000BTU il face potrivit intr-un spatiu deschis de aproximativ 30mp.

Consumul energetic

Aparatul face parte din clasa energetica A+, unde A este cea mai eficienta clasa cand vine vorba de reducerea consumului de energie. Consumul nominal la racire este de 1010W. Tensiunea de alimentare este de 240V.

2Functii si performante

Acest aparat are 3 moduri principale de climatizare: racire, ventilatie, dezumidificare.

Modul de dezumidificare este mult mai precis si mai eficient, capabil oricand sa elimine in totalitate disconfortul creat de o umiditate sporita la interior.

Functia Sleep/Night mode
este o combinatie intre mod economic si un mod de functionare conceput special pentru utilizarea in timpul somnului, cand utilizatorul este sensibil la zgomot si curentii de aer care se formeaza in mod normal in timpul zilei in incapere.

O cauza comuna, dar nu cea mai frecventa dintre cauzele care duc la performante scazute, este pierderea de agent frigorific din circuitul sistemului de aer conditionat.

Functia 1W Stand-by daca echipamentul de aer conditionat este folosit timp de 8h in fiecare zi, acesta va intra in modul stand-by pe perioada celorlalte 16h. In acest caz echipamentul de climatizare ajuta la economisirea energiei consumate in acest mod cu pana la 80%, consumand in medie 1W In loc de 5W asa cum consuma echipamentele normale.

Functia Timer ne permite sa programam la un anumit interval de timp deschiderea si inchiderea aparatului.

Functia Jet reprezinta cea mai rapida metoda de racire disponibila, acesta seteaza aparatul pentru o functionare la viteza mare de ventilatie racind incaperea mult mai rapid decat in cazul altor setari.

Avand o forma geometrica extrem de interesanta dar si un display destul de mare capabil sa afiseze intr-o ordine atent definita parametrii, unitatea interioara este un adevarat punct forte. Mai mult de atat, albul clasic este usor de accesorizat in orice incapere, in timp ce zgomotul de doar 64dB aproape ca nici nu este sesizat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here