Aparat de aer condiționat mobil Star-Light ACMP-12A – Preț, Păreri

0
1223
Aparat de aer condiționat mobil Star-Light ACMP-12A - Preț, Păreri

Dorești să cumperi un aparat de aer condiționat mobil Star-Light ACMP-12A, 12000 BTU? Acesta are un aspect elegant și un preț accesibil.

Dacă v-ați săturat de temperaturile foarte ridicate vara, și vă doriți un aparat de aer condiționat portabil, pe care să îl puteți folosi cu ușurință în orice cameră din locuință, căutarea a luat sfârșit.

Star-Light ACMP-12A, 12000 BTU este recomandarea noastră, acesta având un aspect elegant și un preț accesibil.

Caracteristici generale

Aparatul are o greutate de 32,5 kg, dimensiuni de 460 x 370 x 780 mm și este alb. Puterea acestuia de răcire este de 12000 BTU, fiind recomandat folosirii într-un spațiu cu suprafața cuprinsă între 24 și 35 mp. Astfel, este potrivit atât în cazul unui living spațios, cât și în cazul unei locuințe mai mici.

Bineînțeles, dispune și de un ecran pentru afișajul informațiilor, LCD, iar în pachet veți găsi inclusă și o telecomandă pentru controlul de la distanță. Kitul de instalare este inclus și el în pachet.

Clasa energetică

Acest model aparține clasei energetice A, o clasă cunoscută ca fiind foarte prietenoasă cu consumul de energie electrică. Astfel, nu va trebui să vă îngrijorați prea mult în privința facturilor la electricitate.

Puterea consumată la răcire este de 1350 W.

Aparat de aer condiționat mobil Star-Light ACMP-12A - Preț, Păreri (2) Aparat de aer condiționat mobil Star-Light ACMP-12A - Preț, Păreri

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat mobil Star-Light ACMP-12A

Fiind un aparat de aer condiționat portabil, Star-Light ACMP-12A, 12000 BTU poate fi oricând mutat din cameră în cameră după bunul plac, și dacă e cazul, chiar și în altă locuință. Acesta ar trebui să fie unul dintre principalele criterii pentru care să îl alegeți.

Funcția JET este cea care asigură o răcire a aerului în cel mai scurt timp posibil, conform temperaturii setate anterior. Aceasta este foarte utilă atunci când veniți acasă de la serviciu, de exemplu, și vreți să vă relaxați într-un mediu plăcut și confortabil, fără a aștepta prea mult.

Funcția de dezumidificare este una dintre funcțiile care nu ar trebui să lipsească de pe niciun aparat de aer condiționat. Aceasta are rolul de a menținerea umidității din aer în parametri optimi, păstrând un aer curat și proaspăt, și protejându-vă de numeroase probleme de sănătate cum ar fi: dureri de cap, probleme cu imunitatea organismului și iritații ale ochilor nasului sau ale gâtului.

Funcția Timer vă permite să programați oprirea/pornirea aparatului după bunul plac, pentru a ajusta temperatura din cameră în funcție de nevoile sau programul dvs, economisind astfel și energia electrică.

Funcția Sleep Mode vă permite să modificați, înainte de a adormi, temperatura pe timpul nopții. Astfel, puteți alege să creșteți sau să reduceți temperatura existentă cu 1 °C pe oră, timp de două ore. După acest interval de timp, aparatul va menține noua temperatură pe tot parcursul nopții.

Merită să cumperi un aparat de aer condiționat mobil Star-Light ACMP-12A?

Acest aparat de aer condiționat mobil Star-Light ACMP-12A, 12000 BTU este un model foarte potrivit pentru persoanele care își doresc siguranța că indiferent de camera în care aleg să stea pe timpul zilei/nopții, temperatura din acea încăpere va fi una ideală. În plus, achiziționând un aparat de acest tip vă va fi mult mai ușor să îl montați în cazul în care vă mutați, nefiind necesară intervenția unui specialist. De asemenea, raportul calitate/preț este unul foarte bun, iar capacitatea de răcire crescută este cel mai mare avantaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here