Aparat de aer conditionat mobil Electrolux EXP12JNOW1, 12000 BTU

0
1199
Aparat de aer conditionat mobil Electrolux EXP12JNOW1, 12000 BTU, Clasa A, Filtru de praf, Auto Restart, Autodiagnoza, Dezumidificare
Aparat de aer conditionat mobil Electrolux EXP12JNOW1, 12000 BTU, Clasa A, Filtru de praf, Auto Restart, Autodiagnoza, Dezumidificare

Daca esti student sau daca stai cu chirie aparatul de aer conditionat mobil este prieten cu tine. Acesta este cea mai simpla solutie pentru a avea temperatura dorita indiferent de locul in care te afli, in caminul studentesc, in apartamentul tau sau in camera in care locuiesti cu chirie.

Cei de la Electrolux propun un aparat de aer conditionat mobil pe alb pentru a nu avea dificultati in “asortarea” lui in cazul in care planuiesti sa te muti in toiul verii. Este mai greu ca un aparat de aer conditionat imobil, dar nu are nevoie si de unitate exterioara.

Caracteristici Electrolux EXP12JNOW1

Aparatul de aer conditionat mobil Electrolux EXP12JNOW1, 12000 BTU, Clasa A, Filtru de praf, Auto Restart, Autodiagnoza, Dezumidificare cantareste 34 de kg si are dimensiunile 764 x 465 x 397, nu cu mult mai mari ca un aparat de aer conditionat imobil.

Este dotat atat cu functiile esentiale ale unui aparat de aer conditionat, precum incalzire, racire, ventilare dar prezinta si functii speciale precum Sleep, Auto Restart, Timer si modul Auto.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat

Indiferent care este motivul pentru care preferi un aparat de aer conditionat mobil, clasa energetica A pentru racire si clasa energetica A+ pentru incalzire sunt de preferat pentru a nu avea facturi consistente la electricitate. Avand 12000BTU, poate raci sau incalzi o incapere de pana la 40mp. Datorita noii tehnologii, foloseste putina energie si functioneaza eficient.

Filtrul anti-praf

Filtrul acestui aparat de aer conditionat este de tip anti-praf, un filtru dublu sita care blocheaza particulele mari de praf si le filtreaza pe cele mici astfel incat sa te poti bucura oriunde de un aer curat si sanatos.

Functiile aparatului de aer conditionat mobil Electrolux EXP12JNOW1, 12000 BTU

Aparat de aer conditionat mobil Electrolux EXP12JNOW1, 12000 BTU, Clasa A, Filtru de praf, Auto Restart, Autodiagnoza, Dezumidificare telecomanda

Sleep/Night Mode

Dotat cu functia Sleep/Night Mode este un aparat de aer conditionat silentios( producand un zgomot de 64 dB) si poate fi lasat deschis si pe timpul noptii sau in timpul siestei de la pranz.

Functia Timer

Aceasta functie iti permite sa programezi aparatul de aer conditionat sa se deschida la o anumita ora intr-un interval de maximum 24 de ore, astfel incat sa ai mereu temperature dorita.

Functia Auto Restart

Aceasta functie este foarte importanta la un aparat de aer conditionat. In cazul in care energia electrica este sistata, in momentul redarii ei, aparatul de aer conditionat va reporni la setarile date anterior si nu va fi nevoie resetarea acestora.

Modul Auto

Daca setezi modul Auto in totalitate, aparatul de aer conditionat mobil Electrolux EXP12JNOW1 va monitoriza temperatura din camera si automat o va raci sau o va incalzi dupa cum este necesar pentru a mentine temperatura dorita si programata de tine.

Concluzii

Recomandam aparatul de aer conditionat mobil Electrolux EXP12JNOW1, 12000 BTU, Clasa A, Filtru de praf, Auto Restart, Autodiagnoza, Dezumidificare tuturor celor care vor sa se bucure de temperatura dorita si nu isi doresc sa investeasca in aparate de aer conditionat imobile.
Este foarte practic, performant si nu are nevoie de unitate exterioara. In plus, il poti muta acolo unde crezi ca se potriveste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here